235 συμμετέχοντες και 55 εθελοντές στον 3ο Γύρο Πόλης Μύρινας Λήμνου (ΦΩΤΟ)

235 συμμετέχοντες και 55 εθελοντές


Με σύμμαχο τον καιρό και με την ενθουσιώδη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, ο 3ος Γύρος Πόλης Μύρινας, που διοργάνωσαν ο Οργανισμός Εκπαίδευσης Δια Βίου Μάθησης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου σε συνεργασία με το Τμήμα Στίβου της Αθλητικής Ένωσης Λήμνου, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Στον 3ο Γύρο Πόλης Μύρινας έλαβαν μέρος φέτος 235 συμμετέχοντες και 55 εθελοντές.

Ο αγώνας διεξήχθη μέσα σε αστικό τοπίο, σε κεντρικούς δρόμους, πλατείες καθώς και στη παραλιακή ζώνη και τα γραφικά σοκάκια της Μύρινας.  Οι συμετέχοντες έτρεξαν σε δύο διαδρομές, μία των 4.200 χιλιομέτρων που αφορούσε το διαγωνιστικό κομμάτι και μία των 1.000 μέτρων που αφορούσε περπάτημα ή τρέξιμο για όλους εκτός συναγωνισμού.

Μετά τον τερματισμό των συμμετεχόντων, απονεμήθηκαν τα έπαθλα στους τρεις πρώτους της κάθε κατηγορίας οι οποίοι ήταν οι εξής:

Κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων

Παγκορασίδες

1η)Κυριακή Μάρκου
2η) Αθηνά Αντωνοπούλου
3η) Βασιλική Παπακανάκη

Παμπαίδες

1ος) Δημήτρης Μωυσής
2ος) Μιχάλης Κολώνας
3ος) Αλέξανδρος Γαλημίτης

Κατηγορία Κορασίδων – Νεάνιδων- Γυναικών

1η) Άσπα Λασκαρίδου
2η) Μαρία Φαρμάκη
3η) Δέσποινα Μάρκου

Κατηγορία Ανδρών-Εφήβων- Παίδων

1ος) Δήμος Τράνταλος
2ος) Σωκράτης Μαραπίδης
3ος) Ιωάννης Μιχαλέας

Επίσης το ειδικό βραβείο για τον/την μεγαλύτερη ηλικιακά συμμετέχοντα/συμμετέχουσα στον αγώνα έλαβε η κ. Νίτσα Δώρα.

Σημειώνεται  ότι και στο φετινό αγώνα συμμετείχε το Τμήμα Στίβου ΑΜΕΑ της ΑΕΛ.
Στον 3ο Γύρο Πόλης Μύρινας παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Νίκος Μοσχάκης και κ. Γιώργος Σακαρίκος, ο Πρόεδρος του ΟΕΠΑ Δήμου Λήμνου κ. Νίκος Μαρινάκης, ο Ειδικός Γραμματέας του ΕΑΣ-ΣΕΓΑΣ Νομού Λέσβου κ. Στυλιανός Κουμαράς, ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Ισίδωρος Καραγιάννης και μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, καθώς επίσης και δημοτικοί σύμβουλοι.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες, γονείς και παιδιά, εθελοντές, γιατρούς, το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα. Επίσης ευχαριστούν στο κατάστημα Sports House για την προσφορά αντιανεμικών για τους εθελοντές.


Ιδιαίτερο χρώμα έδωσε στη διοργάνωση η μασκότ της ΑΕΛ, ο Σάρκης,  ενώ εντυπωσίασαν τα αναμνηστικά μετάλλια που απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες.