Στην κορυφή της κατηγορίας Bodybuilding Body Fitness 2 στο Wabba Greece ο Μυτιληνιός Αθλητής Καλμούκος Θοδωρής

Νέα διάκριση για το Μυτιληνιό Bodybuilding. Ένας Μυτιληνιός διακρίθηκε και κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σε μια σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Wabba international Greece.


Ο λόγος για τον Καλμούκος Θοδωρής που κατάφερε να πάρει την 1η θέση σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στο Bodybuilding, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το συγκεκριμένο άθλημα στην Μυτιλήνη βρίσκεται σε άνοδο.

Σε μία διοργάνωση με τα μεγαλύτερα και top ονόματα του Bodybuilding o Καλμούκος Θοδωρής, κατάφερε να ξεχωρίσει στην κατηγορία του Body Fitness 2, παίρνοντας την πρώτη θεση στην τριάδα.

Σε μια κατώτερη των προσδοκιών διοργάνωση με την προσέλευση του κόσμου να είναι μικρότερη σε σχέση με τα άλλα χρόνια και με τις περίπου 60 συμμετοχές των αθλητών ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα Κυριακής 22/11 προς Δευτέρα  στο Ξενοδοχείο Novotel στο Μεταξουργείο το Κύπελλο WABBA International Greece 2015 με Γενικό Νικητή τον Γιάννη Αλιμπέρτη...


Body Fitness 2 Αποτελέσματα

1. 39 Καλμούκος Θοδωρής
2. 31 Χρυσοβέργης Ηλίας
3. 36 Χιωτέλλης


Ο Θοδωρής προπονείτε στην Μυτιλήνη στο γυμναστήριο Fotis Gym με προπονητή τον επίσης πρωταθλητή Φωτη Γαρνακελη


Να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον Θοδωρή και να του ευχηθούμε και άλλες επιτυχίες ακόμα και σε παγκόσμιο η ευρωπαϊκό επίπεδο..