Στην Μυτιλήνη ο Μάρκος Σεφερλης με την παρέα του για φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου καλεσμένοι του Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού

Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ Παλαιμάχων Παλλεσβιακού και Καλλιτεχνών- ποδοσφαιριστών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. 


Σε συνεργασία του Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού με τον αγαπημένο ηθοποιό Μάρκο Σεφερλή και τον ιδιοκτήτη του Couros Football club Νίκο Γραμμένο ο σύλλογος παλαιμάχων διοργανώνει αυτόν τον αγώνα με τη συμμετοχή πολλών διάσημων προσωπικοτήτων όπου τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Σκλήρυνση κατά πλάκας.

Στο περιθώριο του ποδοσφαιρικού αγώνα θα γίνει και αιμοδοσία από τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών καθώς και ενημέρωση για την δωρεά του μυελού των οστών.

Ο Συλλόγος Παλαιμάχων Παλλεσβιακού για ακόμα μια φορά πρωτοστατεί και είναι κοντά στους ανθρώπους που ανεβαίνουν καθημερινά το δικό τους Γολγοθά και έχουν άμεση ανάγκη από χρήματα.

Η εκδήλωση θα τύχει μεγάλης δημοσιότητας από τα Πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια και θα αποτελέσει το γεγονός του μήνα για το νησί, που μαστίζεται από το προσφυγικό και ψάχνει να βρεί διεξόδους αισιοδοξίας...

Ο σκοπός του φιλανθρωπικού αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Σκλήρυνση κατά πλάκας και η συνάντηση θα γίνει το απόγευμα της Δευτέρας 7/12 στο γήπεδο της Μυτιλήνης. Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός απάντησε θετικά στην πρόσκληση του του Προέδρου του Συλλόγου Παλαιμάχων Παλλεσβιακού κ Καρακλα.

Οι καλλιτέχνες που θα δώσουν πιθανών το παρών είναι οι: Πάνος Κιάμος, ο Κυριάκος Κυανός, ο Σάκης Αρσενίου, ο Θάνος Πετρέλης, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Γιάννης Καπετάνιος, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Κώστας Καραφώτης και πολλοί ακόμα άλλοι που στηρίζουν την προσπάθεια του Μαρκου Σεφερλη.






ΦΩΤΟ: tlife