Πρώτη περιπατητική διαδρομή στην περιοχή της Ερεσσού από τον Φορέα Τουρισμού Μολυβου και Φορέα Τουρισμού Ερεσσου

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου η Ομάδα Περιβάλλοντος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου ξεκινάει τις χειμερινές εξορμήσεις, με την πρώτη περιπατητική διαδρομή που θα γίνει στην περιοχή της Ερεσσού.


Θα ξεκινήσουμε με λεωφορείο από Μόλυβο (8:30 από το Δημοτικό Σχολείο) για Σκάλα Ερεσσού.

Εκεί θα μας περιμένουν μέλη του Φορέα Τουρισμού Ερεσσού όπου μαζί θα περπατήσουμε και θα μας γνωρίσουν την περιοχή.

Από τον Ψαροπόταμο της Σκάλας Ερεσσού θα ξεκινήσουμε στις 10:15 με κατεύθυνση από χωματόδρομο την Μονή Πυθαρίου. Αυτό το κομμάτι είναι περίπου 1:30 λεπτά. Στην συνέχεια όσοι θέλουν να σταματήσουν θα τους περιμένει εκεί το λεωφορείο και οι υπόλοιποι θα συνεχίσουμε από το βουνό από τον παλιό χωματόδρομο με κατεύθυνση την Ερεσσό( άλλες 2 ώρες περίπου), όπου θα συναντηθούμε όλοι μαζί και θα πάμε για φαγητό.

Όσοι ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν θα πρέπει να το δηλώσουν ως την Πάρασκευή το πρωι για να μπορέσουμε να κανονήσουμε την μεταφορά μας με λεωφορείο το οποίο είναι απαραίτητο για να μας αφήσει και να μας παραλάβει από τα αντίστοιχα σημεία.

Συμβολική τιμή για το λεωφορείο 5,00 € ανά άτομο, τα παιδιά θα μετακινηθούν δωρεάν.

ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

Παρακαλούμε όσους δεν έχουν δηλώσει για την συμμετοχή τους στην περιπατητική διαδρομή της Κυριακής στην Ερεσό να το δηλώσουν άμεσα στην Έλπη Δεληγιάννη τηλ. 6946671450. Λόγω αυξημένης συμμετοχής θα πρέπει να κανονιστεί το λεωφορείο και το εστιατόριο που θα πάμε μετά στην Ερεσό.


Σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή θα ξεκινήσουμε ακριβώς στις 8:30 και καλό είναι να έχετε μαζί σας και κάποιο αδιάβροχο που αν δεν χρησιμοποιηθεί θα το αφήσετε μέσα στο λεωφορείο.