Έχασε ξανά έδαφος ο Αιολικός Μυτιλήνης που δεν έπαιξε καλά αλλά ο τραγικός διαιτητής χάρισε τον βαθμό στο Λουτράκι-Ένταση στο στάδιο της Καλλονής

Ο εκ Χίου διαιτητής ακύρωσε καθαρό γκολ του Κέρι στο 2-1, δεν έδωσε φάουλ πάνω στον Κάλφα στην φάση που ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης, ενώ αρνήθηκε πέναλτι σε ανατροπή του Κέρι στις καθυστερήσεις.


Πέρα από τα παραπάνω, όμως, ο Αιολικός ήταν χτες τραγικός χωρίς αρχή και τέλος και μόνο ομάδα που θέλει να πάρει το πρωτάθλημα δεν θύμιζε…

Με αρκετή ένταση ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αιολικό και στο Λουτράκι την Κυριακή (15/11) στη Μυτιλήνη, όπου οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το διαιτητικό τρίο εξαγρίωσε το πλήθος των γηπεδούχων, που στράφηκε μάλιστα εναντίον του διαιτητή Σπυριάδη, ο οποίος και έμεινε για 10 λεπτά εντός αγωνιστικού χώρου προτού μπορέσει να μπει στη φυσούνα χάρη στην επέμβαση του προέδρου του Αιολικού Σταύρου Γριπιώτη, που τον αγκάλιασε.

Οι νησιώτες έχουν, πάντως, έντονα παράπονα για το γκολ της ισοφάρισης του Παπαναστασίου στο 37', όπου ζήτησαν οφσάιντ, για το γκολ του Κέρι που δεν μέτρησε στο 47’ για χέρι αλλά και για ανατροπή του ίδιου παίκτη από τον Παπαναστασίου στις καθυστερήσεις, όπου ήθελαν πέναλτι.

Όσον αφορά την εξέλιξη του σκορ, οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 8’ με τον Κέρι έπειτα από ασταθή απόκρουση του Διαμαντή σε σουτ του Σίμωση, για να ισοφαρίσει στο 37' ο Παπαναστασίου με σουτ. Στο 45’ ο Μανουσάκης με κεφαλιά έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ωστόσο στο 72’ ο Αποστολάκης με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Έτσι, με το «Χ» ο Αιολικός ανέβηκε στους 11 βαθμούς και συνεχίζει στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ το Λουτράκι έχει πλέον 10.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Πουρής, Κρουσταλέλης (90’ λ.τρ. Μ. Σαμπάνης), Στουρνάρας, Μπακάλης, Σαλταμάρας (66’ Κάλφας), Κριπιντίρης, Γάλας, Ιορδανίδης, Σίμωσης, Μανουσάκης (58’ Λαλάς), Κέρι.

Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Χουστουλάκης (10’ λ.τρ. Νικολάου), Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλλης, Τσώκος, Παπουτσής (77’ Χατζηστάμου), Μάγγος, Κωβαίος (83’ Νώτης), Ζερβός, Αποστολάκης.


Ανακοίνωση από το Λουτράκι:


Το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Αιολικού κ. Σπυρίδωνα Σαλαβό για τη βοήθεια που προσέφερε στην αποστολή της ομάδας μας καθώς και στα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου κατά τη διήμερη παραμονή μας στη Μυτιλήνη.