Στο έργο της 4ης Επαρχιακής Οδού από διακλάδωση 36ης Εθνικής Οδού μέχρι Καρίνη Νήσου Λέσβου ο ΠτΔ Προκόπης Παυλοπουλος (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Ο κ. Παυλόπουλος ξεναγήθηκε σε ένα συνεχιζόμενο έργο οδοποιίας της 4ης Επαρχιακής Οδού από διακλάδωση 36ης Εθνικής Οδού μέχρι Καρίνη Νήσου κατά τη διάρκεια του οποίου αποκαλύφθηκαν σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα στο .


Το έργο υλοποιείτε από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.

«Ας έχουν υπόψιν οι εταίροι μας όταν διαπιστώνουν ότι έργα καθυστερούν ότι στην Ελλάδα μερικές φορές η υλοποίηση τους σκοντάφτει σε σημαντικά ευρήματα που αφορούν την ίδια την ιστορία της Ευρώπης» είπε.

Ο αντιπερεφερειαρχης κος Βαλσαμιδης δήλωσε στο πρωσοπικο του facebook: «Εξαιρετική τιμή για τον τόπο μας η παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Λέσβου.  Ιδιαίτερη τιμή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η δυνατότητα που μας δόθηκε για να τον ενημερώσουμε για την αξιοποίηση των πόρων του ΕΣΠΑ προς όφελος της ανάπτυξης των νησιών μας, στο πλαίσιο της επίσκεψης στο έργο «Βελτίωση κατά τμήματα της 4ης Επαρχιακής Οδού από διακλάδωση 36ης Εθνικής Οδού μέχρι Καρίνη Νήσου Λέσβου» το οποίο υλοποιεί η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με τη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.»


ΒΙΝΤΕΟ Γ. Παπαδόπουλος



ΦΩΤΟ: Θ. Βαλσαμιδης (Αντιπεριφερειαρχης Β.Α)