Ημερολόγιο 2016 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΚΡΑΣΙΩΝ με έδρα το ΑΚΡΑΣΙ ΛΕΣΒΟΥ

Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος ΑΚΡΑΣΙΩΝ με έδρα το ΑΚΡΑΣΙ ΛΕΣΒΟΥ, έχει εκδώσει ένα Ηλεκτρονικό ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του 2016, αφιερωμένο σε όλους τους Ακρασιώτες και Ακρασιώτισσες και ιδιαίτερα στους ξενιτεμένους μας.


Το Ημερολογιο αυτό μας γυρνάει στα παλια χρόνια (από το 1942 και ύστερα) όπου  θα δείτε ότι στον κάθε μήνα έχουν μπει φωτογραφίες ασπρόμαυρες από την ζωή των προγόνων μας και μάλιστα οι φωτογραφίες αυτές μας ξεναγούν στην κοινωνική, οικογενειακή, και στην επαγγελματική ζωή των παλιών Ακρασιωτών. Βλέπουμε τις μουσικές κομπανίες του Ακρασίου, γάμοι, επαγγελματίες (κουρέας, γεωργός, πεταλωτής, κλπ), όπως επίσης στιγμές από την καθημερινή ζωή των παλιών Ακρασιωτών.

Οι φωτογραφίες του Ημερολογίου αυτού είναι επεξεργασμένες από την Ακρασιώτισσα Μαίρη Κόντος και το ημερολόγιο το έφτιαξε ο Γρηγόρης Μοριανός, τους οποίους το ΔΣ του Συλλόγου μας ευχαριστεί.

Το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ αυτό είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους Ακρασιώτες και τους φίλους του χωριού μας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το κατεβάσετε στον Η/Υ και να το εκτυπώσετε.
θα το βρείτε στο φορουμ του Πολιτιστικού μας Συλλόγου
ή στο


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

ΤΟΥΣ ΑΚΡΑΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΡΑΣΙΟΥ.


Το ΔΣ του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ακρασίου ΑΚΡΑΣΙΩΝ