Όλο και ανεβαίνει ο Αιολικός-Ανέβασε στροφές στο 2ο ημίχρονο και νίκησε στην Καλλονή την Δόξα Ν. Μανωλαδας με 2-0 (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Αιολικός στην εντός έδρας αναμέτρησή με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας για την 5η αγωνιστική του 3ου ομίλου Γ Εθνικής επικρατώντας με 2-0 στο Δημοτικό στάδιο Κώστας Κεντερης της Καλλονής.


Με το τρίποντο αυτό ο Αιολικός, μείωσε την απόστασή του από την κορυφή στους δύο βαθμούς.

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα πραγματοποιήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τις 2 ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να υπάρχουν φάσεις για γκολ εκατέρωθεν αλλά χωρίς να μπορούν να σκοράρουν.

Στο 2ο ημίχρονο ο Αιολικός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του κάνοντας πολλές φάσεις για γκολ μπροστά στην εστία της Δόξας όπως και έγινε στο 50+ ο Σιμωσης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0 ενώ πάλι ο ίδιος παίχτης με ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ έκανε το 2-0 στο 80+, στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Δόξα αν και έπαιζε με 10 παίχτες έχασε μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Αιολικού αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι ο αγώνας έληξε νικητήρια για τον Αιολικό με τους φιλάθλους που γέμισαν το στάδιο της Καλλονής να ζητάνε επιτακτικά την νίκη μέσα στην Καλαμάτα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα.

Το LesvosPost.com βρέθηκε στο γήπεδο και κατέγραψε αποκλειστικό υλικό.

Δείτε αποκλειστικά από το LesvosPost.com το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα αλλά και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα και τα 2 γκολ του Αιολικού Μυτιλήνης









Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής 

Ηρακλής Ψαχνών-ΑΟ Χαλκίδας 1-0
Παναργειακός-ΑΟ Λουτράκι 3-0
Σπάρτη-ΑΟ Λεβάντε 3-0
Ένωση Ερμιονίδας-Καλαμάτα 2-1
ΠΑΟ Βάρδας-Παναρκαδικός 2-1
Αιολικός-Δόξα Ν. Μανωλάδας 2-0
Βύζας Μεγάρων-Κανάρης Νενήτων 1-0

Η Βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

Σπάρτη 11
Παναρκαδικός 10
Παναργειακός 10
Βύζας 9
Αιολικός 9
Λουτράκι 8
Καλαμάτα 7
Χαλκίδα 7
Βάρδα 7
Ηρακλής Ψ. 6
Κανάρης 4
Δόξα 5
Ερμιονίδα 5
Λεβάντε 0

Επόμενη αγωνιστική (6η)

Δόξα Ν. Μανωλάδας – Κανάρης
Λεβάντε – ΠΑΟ Βάρδας
Παναργειακός – Ηρακλής Ψαχνών
Χαλκίδα – Σπάρτη
Λουτράκι – Ερμιονίδα
Καλαμάτα – Αιολικός
Παναρκαδικός – Βύζας Μεγάρων