Χωρίς Χονγκ η Καλλονή χωρίς Μπερμπατοφ και πολλές απουσίες ο ΠΑΟΚ- Σήμερα στις 19:30 στο Στάδιο Μυτιλήνης ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΟΚ

Άλλον έναν «τελικό« παραμονής δίνει σήμερα το βράδυ στις 19.30 η Καλλονή, υποδεχόμενη στο Στάδιο Μυτιλήνης τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Super League.


Η ομάδα της Καλλονής βρίσκεται στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς και η υπόθεση παραμονής γίνεται κάθε Κυριακή ολοένα και πιο δύσκολη.

Απέναντί της η ομάδα της Λέσβου θα βρει έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε επίσης δεινή θέση, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα και μια απώλεια βαθμών στην Μυτιλήνη θα προκαλέσει εξελίξεις στον δικέφαλο.

Ο αγώνας σήμερα χαρακτηρίζεται ως ζωής και θανάτου και για τις δυο ομάδες και αναμένεται συναρπαστικός. Στην μάχη όμως του Ταρλά οι δυο προπονητές θα έχουν σημαντικές απώλειες.
Ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Άντριου Χογκ ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην μέση και αποκλείστηκε από την αποστολή, ενώ απών θα είναι και ο Ούκα που αποβλήθηκε στα Γιάννενα, όπως και ο τραυματίας Ελλακόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή της Καλλονής: Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Αντέτζο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσάς, Γιουκαρής, Κεϊτά, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Χιντασέλι και Μάρκοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Δάφκος - Κρολ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος - Κεϊτά, Καλτσάς - Γεωργίου, Σάμπα, Μπαργκάν - Μανούσος


Και ο ΠΑΟΚ….

Ο Τούντορ δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μπερμπάτοφ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Γκαμπάλα, ενώ απών θα είναι και ο τραυματίας Κίτσιου.

Η κατάσταση στον «Δικέφαλο» φαίνεται να είναι οριακή, με τον Ιγκόρ Τούντορ πάντως να επιμένει ότι το θέμα για την ομάδα του είναι ψυχολογικό.

«Υπάρχει ψυχολογικό μπλοκάρισμα στην ομάδα. Πρέπει να δούμε το κομμάτι των χαμένων ευκαιριών. Με τον Παναθηναϊκό με τις πρώτες ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ. Αυτό, με την Καμπάλα δεν το κάναμε. Τα στοιχεία που δουλέψαμε πάντως βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σκοράρεις για να κερδίσεις», είπε ο Κροάτης τεχνικός που πιστεύει πάντως πως στο σημερινό παιχνίδι η ομάδα του θα πετύχει γκολ.

«Μου άρεσε η αυτοθυσία, τα τρεξίματα, το κουράγιο και η ψυχολογία στον αγώνα με την Καμπάλα. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε και με την Καλλονή περιμένω να σκοράρουμε», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο συνδρομητικό της NOVA, όπου αναφέρθηκε και στο θέμα του Μπερμπάτοφ.

«Στην περίπτωσή του, ξέρουμε πως οι παίκτες λειτουργούν κάπως εγωιστικά και σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους εκείνη τη στιγμή. Βέβαια στην πορεία καταλαβαίνουν πως ο προπονητής έχει να αντιμετωπίσει 11 παίκτες και όχι μόνο έναν. Αυτό που έγινε, ανήκει στο παρελθόν. Ο Μπερμπάτοφ είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και θα συνεχίσει να είναι για τη διάρκεια της σεζόν. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό που έγινε», τόνισε ο Τούντορ.

Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι τραυματίες Μπερμπάτοφ, Χαρίσης, Κίτσιου και Μιγκέλ Βίτορ.

Ο Κροάτης τεχνικός θα διατηρήσει την τριάδα (Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας) στην άμυνα μπροστά από τον Γλύκο, θα βάλει τον Σάμπο μαζί με Κάτσε και Τζιόλη και θα προτιμήσει να παίξει με τον Λέοβατς στο αριστερό άκρο και τον Ροντρίγκες στο δεξί, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τους Αθανασιάδη και Μακ. Αυτό είναι το πιθανότερο σχήμα και αν υπάρχουν παίκτες που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα αυτοί είναι οι Πέλκας και Κωνσταντινίδης.

Η αποστολή αποτελείται από του παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:
Όλσεν, Γλύκο, Σκόνδρα, Μαλεζά, Τζαβέλλα Κωνσταντινίδη, Κοροβέση, Λέοβατς, Σάμπο , Κάτσε , Τζιόλη, Τσίμιροτ, Γκολάσα, Ροντρίγκες, Μακ, Πέλκα, Μυστακίδη, Αθανασιάδη, Ζάιρο.

Πιθανή ενδεκάδα:(3-5-2): Γλύκος - Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας - Γκάρι Ροντρίγκες, Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας, Κωνσταντινίδης - Μακ, Αθανασιάδης


Που θα βρείτε εισιτήρια;

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

ΤΜΗΜΑ 1, 2, 4 και 5

€15

ΤΜΗΜΑ (VIP)

€30

Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

-              Για την έκδοσή του απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του φιλάθλου και είναι απαραίτητο γι'αυτό το λόγο να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο.
-              Τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του εισιτηρίου υποχρεωτικά είναι το επίθετο, το όνομα, ο αριθμός ΑΜΚΑ και ο ΑΔΤ.
-              Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται
-              Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.
Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στα εκδοτήρια ή στα άλλα σημεία (γραφεία) για την έκδοση εισιτηρίου καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Θυμίζουμε πως στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης λειτουργεί σύστημα εποπτείας με κάμερες για την πρόληψη φαινομένων βίας.

Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.


REPORT ΑΓΩΝΑ

Ημ/νία: 30/11 19:30

Κωδ. ΟΠΑΠ: 1277

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης

Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας), Βοηθοί: Κουρέντας (Τρικάλων), Νταλούκας (Τρικάλων)
4ος: Σελίμος (Λακωνίας)

Τηλ. Μετάδοση: Novasports 1, ενημέρωση και από τα 2 ημίχρονα με φωτο lesvospost.com/ Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com)

Καιρός: 14oC Αίθριος


Συνεχής ενημέρωση και από τα 2 ημίχρονα με φωτογραφίες από το LesvosPost.com

Ανταπόκριση από το στάδιο Μυτιλήνης Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης- αρχισυντάκτης LesvosPost.com)