Χαράλαμπος Αθανασίου για τον εμπρησμό στο γραφείο του: «Η Δημοκρατία δεν πτοείται από τρομοκρατικές ενέργειες»Ειδικότερα στις 03.00 το πρωι ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστικη για φωτια στο εξωτερικό του γραφείου που βρίσκεται στην Ναυαρχου Αποστολη και Καβετσου στην Λέσβο.

Όπως διαπιστώθηκε άγνωστοι προσπάθησαν να βάλουν φωτια στο γραφείο του κ. Αθανασίου, χρησιμοποιώντας εύφλεκτο υγρό. Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν πολύ γρήγορη και καταλυτική στο να μην επεκταθεί η φωτια.

Σύμφωνα με πληροφοριες οι υλικές ζημιές περιορίστηκαν στον εξωτερικό χωρο και στην είσοδο του γραφείου. Για το περιστατικο πραγματοποιείται έρευνα, καθώς οι δράστες μετά το χτύπημα κατάφεραν να διαφύγουν.


«Η Δημοκρατία δεν πτοείται από τρομοκρατικές ενέργειες. Πολύ περισσότερο δεν τρομοκρατούμεθα όσοι υπηρετούμε τους δημοκρατικούς θεσμούς και τα συμφέροντα των πολιτών» δήλωσε ο βουλευτής Λέσβου της ΝΔ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου, με αφορμή την επίθεση με εύφλεκτο υλικό, στην είσοδο του πολιτικού του γραφείου.