Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΚΑΛΛΟΝΗ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στο στάδιο Μυτιλήνης- ΜΕ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥΣ

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, θα γίνει ως εξής:


Τρίτη έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ομάδας και Σάββατο από τις 09:00 - 12:00 από το ίδιο σημείο ενώ την ίδια ημέρα, από τις 13:00, μπορείτε να προμηθεύεστε το εισιτήριό σας από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Θυμίζουμε πως η διαδικασία έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου απαιτεί μερικά λεπτά, γι'αυτό ζητούμε να προσέρχεσθε στα εκδοτήρια αρκετή ώρα πριν την αναμέτρηση, ώστε να αποφεύγετε τυχόν καθυστέρηση. 

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

ΤΜΗΜΑ 1-5
€10
ΤΜΗΜΑ 2-4
€15
ΤΜΗΜΑ 3 (VIP)
€25

Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

-              Τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του εισιτηρίου υποχρεωτικά είναι τοεπίθετο, το όνομα, ο αριθμός ΑΜΚΑ και ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας.
-              Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται
-              Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.
Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στα εκδοτήρια ή στα άλλα σημεία (γραφεία) για την έκδοση εισιτηρίου καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Με νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία έκδοσης κάρτας φιλάθλου του Υπουργείου Αθλητισμού, με τα στοιχεία και τις διαδικασίες που απαιτούνται.

Θυμίζουμε πως στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης λειτουργεί σύστημα εποπτείας με κάμερες για την πρόληψη φαινομένων βίας.

Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.