Με Μανουσο-Μπαργκαν-Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη «Ημέρα Ακαδημιών» από την Καλλονή (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στα γήπεδα της Ακαδημίας της Καλλονής στη Βαρειά Μυτιλήνης η πρώτη προπόνηση υπό την καθοδήγηση του προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη και την βοήθεια των ποδοσφαιριστών Γιώργου Μανούσου και Κενάν Μπαργκάν.


Η «Ημέρα Ακαδημιών» θα διοργανώνεται με την συγκεκριμένη δομή σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινώνεται από το kallonifc.gr. Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ με στόχο την αθλητική και προσωπική επαφή όλων των τμημάτων των ακαδημιών με την επαγγελματική νοοτροπία και φιλοσοφία που αντιπροσωπεύει η μεγάλη ομάδα.

Τα παιδιά μέσα από αυτή την ημέρα θα αποκτούν εμπειρίες, θα εξοικειώνονται με τον τρόπο που δουλεύει η ομάδα και θα έρχονται σε επαφή με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Κατά την πρώτη ημέρα  Ακαδημιών , προπονητής και ποδοσφαιριστές, μετά τη σύντομη ομιλία τους στα ταλέντα της Καλλονής μας, παρουσία του Γενικού Αρχηγού Γιώργου Χωριανόπουλου, του υπεύθυνου της Ακαδημίας Χάρη Γραμμού και των προπονητών, πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο και ξεκίνησαν την προπόνηση. Οι ασκήσεις αφορούσαν σε τεχνικοτακτικά στοιχεία με σκοπό να διαπιστωθεί η ευστροφία και η αντίληψη των παιδιών πάνω στα τακτικά κομμάτια.

Μετά το τέλος του προγράμματος, Μανούσος και Μπαργκάν μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά της Ακαδημίας που έδειχναν να το διασκεδάζουν.

Ο τεχνικός της Καλλονης Θαλής Θεοδωρίδης δήλωσε γι'αυτή την πολύ σημαντική ημέρα για την Καλλονή: «Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά των ακαδημιών και τους γονείς τους να έρχονται σε επαφή με τους προπονητές, τους παίκτες και τα στελέχη της πρώτης ομάδας. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται η διάθεση και το πείσμα στα παιδιά να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο και γίνουν ακόμη καλύτεροι. Κατά τη χθεσινή ημέρα διαπιστώσαμε οτι η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό επίπεδο ενώ αρκετοί παίκτες δείχνουν πως διαθέτουν την ποιότητα και τα προσόντα να στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα».