Γυναικολόγος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης που είχε ζητήσει φακελάκι για να ξεγεννήσει μια γυναίκα επιστρέφει στην θέση του (Βίντεο)

Κραυγαλέα είναι η περίπτωση ενός γυναικολόγου, ο οποίος πριν από κάποιους μήνες είχε συλληφθεί και είχε μπει σε αυτοδίκαιη αργία επειδή απαίτησε φακελάκι από τον σύζυγο ετοιμόγεννης σε νοσοκομείο της Μυτιλήνης και σήμερα επιστρέφει στην θέση του μετά το νόμο Κατρούγκαλου!


Ο σύζυγος της γυναίκας ξεσπά στο STAR: «Όταν έφτασε η στιγμή που είχανε σπάσει τα νερά απαίτησε να δώσουμε φακελάκι, εγκαταλείποντας την γυναίκα μου 24 ώρες πάνω στο κρεβάτι».
Ο καταγγέλλων αναφέρει ότι ο εν λόγω γυναικολόγος για 24 ώρες δεν ξεγεννούσε την γυναίκα του επειδή περίμενε το φακελάκι!

«Δεν σήκωνε ούτε το τηλέφωνο. Μετά από μια ολόκληρη μέρα που ήταν εξαφανισμένος απάντησε στην κλήση μου και μου είπε κατά λέξη: ''Δεν ντρέπεσαι λίγο; Δεν έχεις λίγο φιλότιμο πάνω σου, δεν μπορείς να βρεις 250 ευρώ για την γυναίκα σου και το παιδί σου;''»

Ο πατέρας τότε πηγαίνει στην αστυνομία καταγγέλλει το γεγονός και δίνει φακελάκι στον γιατρό με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο γιατρός που συνελήφθη στις 28 Φεβρουαρίου 2015, μπήκε σε αυτοδίκαιη αργία και επέστρεψε στη θέση του στις 11 Σεπτεμβρίου επειδή δεν έχει συνεδριάσει ακόμα για την περίπτωση του το κεντρικό πειθαρχικό συμβούλιο. 


Πηγη star.gr