Και ξανά… κόντρα Καλλονής-Αιολικού-Δικαιώθηκε η Καλλονή και δεν ξέρει που να παίξει ο Αιολικός την Κυριακή

Ανακοίνωση της Καλλονής για την δικαίωση της:

Για τρίτη συνεχή φορά η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ δικαιώθηκε μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει εις βάρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Λέσβου για την καταχρηστική απόφασή του να ανακαλέσει το παραχωρητήριο που κατείχε η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ από το 2012 για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει την ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ στον αγώνα της απέναντι στις κινήσεις σκοπιμότητας και τις μεροληπτικές μεθόδους του προέδρου του ΝΠΔΔ του Δήμου Λέσβου Μιχάλη Ταμβακέλλη και του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού που στόχο είχαν και έχουν να πλήξουν την ομάδα μας.

Αλγεινή εντύπωση στην οικογένεια της Καλλονής προκάλεσε δε η επιμονή του νομικού εκπροσώπου του Δήμου Λέσβου κ. Άρη Χατζηκομνηνού να μην γίνει το παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (Σ.Σ. την παραμονή του αγώνα και ενώ η ομάδα του Λεβαδειακού βρισκόταν ήδη στη Λέσβο) γνωρίζοντας πως αυτό θα επέφερε βάσει των κανονισμών σημαντικές κυρώσεις κατά της ομάδας μας. Μάλιστα, σε αυτή την επιμονή του συνηγορούσε δια της σιωπής του και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ταμβακέλλης.


Στο τέλος ωστόσο το δίκαιο πάντα επικρατεί...

Σχόλιο LesvosPost.com

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αιολικός δεν μπορεί να παίξει στο Στάδιο Κώστας Κεντερης στην Καλλονή καθώς πραγματοποιούνται εργασίες στο χορτάρι.

Και έτσι η ομάδα της Μυτιλήνης ξανά ξεσπιτώνεται εφόσον δεν υπογράφει τους όρους που θέτει η Καλλονή για την διεξαγωγή αγώνα του Αιολικού στην Μυτιλήνη….

Σήμερα η ΕΠΟ όρισε ο αγώνας του Αιολικού της ερχόμενης Κυριακής να γίνει στην Καλλονή παρόλο που η Καλλονή αγωνίζεται εκτός έδρας και το στάδιο Μυτιλήνης είναι διαθέσιμο.

Όπως δηλώνει ο αντιδήμαρχος Καλλονής κ Βερος «Αυτό σημαίνει απλά ότι η επανασπορα και όλες οι εργασίες και οι δαπάνες που  έγιναν στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να επαναληφθούν.».. Κάτι που είναι αδύνατον με βάση τα έξοδα του δήμου Λέσβου..

Πιθανών τώρα ο αγώνας να γίνει στο Πλωμάρι αλλά και πάλι η ομάδα του Αιολικού μπαίνει σε αδιέξοδο…

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι όροι που έθεσε η Καλλονή είναι να γίνεται το ζέσταμα παικτών πίσω από τα γκολπόστ, να μην μπουν διαφημιστικές πινακίδες, να μην καλυφτούν τα σήματα της Καλλονής που έχει στο γήπεδο και πολλές άλλες τέτοιες μικρές λεπτομέρειες τις οποίες ο Αιολικός δεν υπογράφει.

Η κόντρα Καλλονής- Αιολικού συνεχίζεται και αυτό κάνει τους φιλάθλους να απομακρύνονται από τα γήπεδα και των δυο ομάδων….