Συνεχίζει δυναμικά ο Στράτος: Δίπλα σε Οικονομοπουλο-Χολιδη ο Μυτιληνιός Στράτος Καραμανωλης

O δικός μας Στράτος Καραμανωλης το παιδί που όλη αγαπήσαμε μέσα από τα Live σε όλη την Λέσβο αλλά και στα μπαρ της Μυτιλήνης συνεχίζει για ακόμα μια σεζόν την επιτυχημένη του πορεία στις πίστες των Αθηνών.


Το Fever ετοιμάζεται ν’ ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχτεί το κοινό. Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στο χειμερινό του στέκι έχοντας στο πλευρό του τον Χρήστο Χολίδη. Αυτός το χειμώνας στο Fever θα είναι… αντρική υπόθεση…αλλά το πρόγραμμα επιφυλάσσει και μια έκπληξη καθώς η θηλυκή «πινελιά» του σχήματος θα είναι η Ήβη Αδάμου, η οποία επιστρέφει μετά από καιρό στις πίστες, ενώ θα πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «80s The Musical».

Ο Στράτος για ακόμα μια φορά θα πλαισιώνει το σχήμα του Οικονομοπουλου που μαζί με τον Χολιδη αναμένεται να ξεσηκώσουν την Αθήνα..

O Στράτος Καραμανώλης μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το καλοκαίρι με το σχήμα του Νίκου Οικονομοπουλου-Λένας Παπαδοπούλου στο ΘΕΑ… Το χειμώνα θα τον βρούμε στο εντυπωσιακό κέντρο FEVER διπλά σε Οικονομοπουλο-Χολιδη

Αν και μόλις 27 ετών ο Στράτος Καραμανώλης έχει μπει για τα καλά στις καρδίες των Αθηναίων καθώς συνεχίζει να είναι διπλά σε κάθε βήμα του Νίκου Οικονομοπουλου. 
Το σχήμα θα πλαισιώνεται επίσης και από άλλους νέους ανερχόμενους καλλιτέχνες.
Η έναρξη του προγράμματος στο FEVER είναι προγραμματισμένη για τέλη Νοεμβρίου!
Ο νεαρός Στράτος Καραμανώλης από τη Μυτιλήνη έχει είδη κερδίσει με τη φωνή και τα τραγούδια του μετά το νησί της Λέσβου και την Αθήνα.

Πολλοί από εσάς σίγουρα θα γνωρίζετε το νεαρό ανερχόμενο τραγουδιστή, καθώς θα τον έχετε ακούσει μαζί με το συγκρότημα του, να τραγουδάει σε μαγαζιά της Μυτιλήνης και να δίνει το δικό του ρυθμό στη νυχτερινή ζωή του νησιού.

Ο Στράτος όπως όλοι τον λένε η ο αδελφός μου όπως τον φωνάζω εγώ με την υπομονή του και την επαγγελματικότητα του κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει ένας από τους καλύτερους καλλιτέχνες στο νησί μας αλλά και σε όλο το Αιγαίο….!!

Ένας άριστος μουσικός με μια μοναδική φωνή, θα συνεχίζει να συναρπάζει τους θαμώνες του μαγαζιού FEVER LIVE και είμαστε σίγουροι ότι όχι μόνο θα τα καταφέρει αλλά σε μερικά χρόνια θα είναι ένα από τα top ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου της πρωτεύουσας…

Να σημειώσουμε ότι ο Στράτος ποτέ δεν ξέχνα τον τόπο που τον ανέδειξε και κατά διαστήματα όπως έγινε και  πριν μερικές μέρες επιστρέφει στην Λέσβο…. Και ανεβάζει την διάθεση των Λέσβιων με Live σε επιλεγμένα καταστήματα μαζί με τον Μαέστρο του Νίκο.





Το Fever

Το Fever ετοιμάζεται ν’ ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχτεί το κοινό. Ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει στο χειμερινό του στέκι έχοντας στο πλευρό του τον Χρήστο Χολίδη. Αυτός το χειμώνας στο Fever θα είναι… αντρική υπόθεση! Σύντομα θ’ ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης των εμφανίσεων των δυο καλλιτεχνών.

Η διασκέδαση φέτος το χειμώνα χτυπά κόκκινο στην πίστα του Fever. Η γνωστή και αγαπημένη αθηναϊκή πίστα υποδέχεται στη σκηνή της δυο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Χρήστο Χολίδη. Ένα σχήμα που θα καθηλώσει το ενδιαφέρον όσων αναζητούν γλέντι και άφθονη διασκέδαση, έρχεται σε ένα χώρο που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην νυχτερινή ζωή της πόλης και έχει χαρίσει αναρίθμητες συγκινήσεις. Μόνο τυχαίο δεν είναι, πως το Fever σταθερά πρωταγωνιστεί στα νυχτερινά πεπραγμένα της Αθήνας και το σχήμα που θα ανέβει στη σκηνή του από τον Οκτώβρη είναι ακόμα μια απόδειξη γι` αυτό. Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Χολίδης, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, ήδη έχουν πίσω τους μια διαδρομή που περιλαμβάνει πολύ μεγάλες επιτυχίες και μια πορεία στο πεντάγραμμο που δε χρειάστηκε πολύ καιρό για να τους φέρει στην κορυφή και την καταξίωση. Οι δυο τους συναντώνται φέτος το χειμώνα και ενώνουν τις φωνές τους και το μόνο σίγουρο είναι πως η πυξίδα της επιτυχίας για ακόμα μια φορά δείχνει το Fever.Ο Χρήστος Χολίδης τα 2 τελευταία χρόνια εμφανίστηκε στην πίστα του Frangelico

Στο κέντρο της Αθήνας, στη λεωφόρο Συγγρού και Λαγουμτζή, το νυχτερινό κέντρο Fever είναι ένας από τους σταθερούς και πιο αγαπημένους προορισμούς του αθηναϊκού κοινού και όσων ψάχνουν καλή διασκέδαση, άφθονο κέφι και έντονες συγκινήσεις. Το Fever έχει διανύσει μια πορεία, έχοντας φιλοξενήσει μεγάλα σχήματα που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι του στη μνήμη του κόσμου και γέμισαν το χώρο του πασίγνωστου κέντρου διασκέδασης με θαμώνες που ξεσπούσαν σε ενθουσιώδεις εκδηλώσεις σε κάθε ευκαιρία. Μεγαλειώδες και επιβλητικό, το Fever απλώνει τα πολλά και όμορφα διαμορφωμένα τετραγωνικά του πολύ κοντά στο σταθμό του Μετρό Φιξ και έτσι είναι προσβάσιμο πανεύκολα από κάθε μεριά της πόλης. Σίγουρα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους χώρους που φιλοξενούν μπουζούκια, αλλά και κάθε είδους εκδηλώσεις και ως εκ τούτου είναι ένας φιλόξενος και πολλά υποσχόμενος προορισμός. Ουκ ολίγα είναι τα μεγάλα ονόματα που έχουν παρελάσει κατά καιρούς από το Fever και έχουν αναγκάσει το κοινό να συνωστίζεται για να παραβρεθεί εκεί και να απολαύσει τα μουσικά σχήματα, με αυτά των Καίτης Γαρμπή, Σταμάτη Γονίδη, Βασίλης Καρρά , Άννας Βίσση και Γιώργου Μαζωνάκη να δεσπόζουν. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως ο Νίκος Οικονομόπουλος, που και φέτος θα ανέβει στη σκηνή του Fever, αποτελεί ουσιαστικά μόνιμο κάτοικο του Fever και έχει συνδέσει την πορεία του στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας με αμέτρητες επιτυχημένες εμφανίσεις στο γνωστό κέντρο της λεωφόρου Συγγρού. Θα μπορούσε κάλλιστα να πει κανείς πως Νίκος Οικονομόπουλος και Fever πάνε πάντα μαζί και αυτό θα συμβεί και τη φετινή χειμερινή σεζόν.

Κρατήσεις
+30 210 92 17 331
+30 210 92 17 333

Συνεστιάσεις / Εκδηλώσεις
+30 210 92 46 680
+30 6944 62 44 44

Ηλεκτρονικές Κρατήσεις

Εξυπηρέτηση Εκδηλώσεων