Για την πρώτη νίκη στην Γ Εθνική ο Αιολικός υποδέχεται για την 2η αγωνιστική στην Καλλονή στις 15:30 την δύσκολη Α.Ε Σπάρτη

Στο Δημοτικό Στάδιο της Καλλονής ''Κ. Κεντέρης'' θα υποδεχτεί τελικά ο Αιολικός Μυτιλήνης για την 2η αγωνιστική την Α.Ε. Σπάρτη.

Στον αγώνα διαιτητής θα είναι ο Μπακογιάννης με βοηθούς τους Γιαννόπουλο και Γούναρη όλοι του συνδέσμου Αθηνών
Οι πρωταθλητές Λακωνίας ήρθαν στην Λέσβο για το διπλό καθώς δε έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα εναντίον της Ερμιονίδας και επιθυμούν να επιστρέψουν από το νησί της Σαπφούς με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ένα έργο αρκετά δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζουν την ομάδα που μόλις πριν μια εβδομάδα ο προπονητής της ΑΕ Σπάρτη, Σ. Αντωνίου, έχρισε ως το απόλυτο φαβορί για την άνοδο.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Παναρκαδικός επιθυμεί να διπλασιάσει τους βαθμούς του απέναντι στον ΑΟ Λεβάντε, όπως και ο Κανάρης Χίου που φιλοξενεί τον ΑΟ Χαλκίδας.

Ο ΑΟ Λουτρακίου θα μεταβεί στην Μανωλάδα για να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα, ενώ ο ΠΑΟ Βάρδας υποδέχεται την ΑΕ Ερμιονίδας, η οποία δίνει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας.

Τέλος, Βύζας Μεγάρων και Παναργειακός θα «κονταροχτυπηθούν» -ίσως- στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής.

Δηλώσεις για το επερχόμενο παιχνίδι του Αιολικού με την ΑΕ Σπάρτης έκανε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ο πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γρυπιώτης στο Report24 και τον Γιάννη Παυλάκο.

Ο κ Γρυπιώτης σημείωσε πως το Πρωτάθλημα είναι στην αρχή ακόμα και οι ομάδες ακόμα δεν έχουν βρει τον ρυθμό τους.

Μεταξύ άλλων σημείωσε

«Οι πρωταθλητές βγαίνουν στο τέλος τους Πρωταθλήματος και όχι στο πρώτο παιχνίδι. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της δυναμικότητας των δυο ομάδων και ευελπιστούμε να κερδίσει ο καλύτερος.
Οι στόχοι του Αιολικού δεν το κρύβουμε είναι ο Πρωταθλητισμός»

Η διοίκηση του Αιολικού έκανε κάλεσμα στους οπαδούς του : Ο Αιολικός ευχαριστεί τους φιλάθλους που ταξίδεψαν στην Χαλκίδα για να στηρίξουν την ομάδα.

Αυτή την Κυριακή 4 Οκτώβρη στις 15.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Καλλονής «Κώστας Κεντέρης» αντιμετωπίζει την ομάδα της Σπάρτης στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της και ευελπιστεί στην ανάλογη υποστήριξη. Όλοι μαζί πάμε την ομάδα ψηλά! Στηρίζουμε την ομάδας μας!»

Με πούλμαν από την Μυτιλήνη για την Καλλονή…

Καλησπέρα σε όλους. Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο πως για τον αγώνα της ομάδας με την ομάδα της Σπάρτης στην Καλλονή θα υπάρχει εισιτήριο των πέντε Ευρώ για ανέργους, φοιτητές και φαντάρους. Η είσοδος αυτών των κατηγοριών θα γίνετε κατόπιν επίδειξης της αντίστοιχης κάρτας. Κανονική τιμή εισόδου στο γήπεδο δέκα Ευρώ. Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε καλό Σαββατοκύριακο.

Το λεωφορείο θα αποχωρήσει έναντι του Βεροπουλου 13:45


Το Report του αγώνα:

Αιολικός – ΑΕ Σπάρτη
Δημοτικό Στάδιο Καλλονής Λέσβου
Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015
Ώρα Έναρξη αγώνα 3:30

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής

2η αγ. 4/10/2015,


Παναρκαδικός - Α.Ο. Λεβάντε (Γηπ. Παναρκαδικού – 2.30΄μμ)
Αιολικός - Α.Ε. Σπάρτη (Δημ. Γηπ. Καλλονής – 3.30΄μμ)
Καλαμάτα - Ηρακλής Ψαχνών (Γηπ. Μεσσηνιακού – 4.00 μμ)
Δόξα Ν. Μανωλάδας - Α.Ο. Λουτρακίου (Δημ. Γηπ. Μανωλάδας – 4.00 μμ)
Κανάρης Χίου - Α.Ο. Χαλκίδας (Γηπ. Νενήτων Χίου – 4.00 μμ)
Βύζας Μεγάρων – Παναργειάκος (Γηπ. Μεγάρων – 4.00 μμ)
Π.Α.Ο. Βάρδας - Α.Ε. Ερμιονίδας (Δημ. Γηπ. Βάρδας – 4.00 μμ)