Πρώτη νίκη με καλό θέαμα…. αφιερωμένη στον αρχηγό Διονυσάτο για τον Αιολικό-ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ-ΑΙΟ 1-2 (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός έδρας νίκη για τον Αιολικό που επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟ Βάρδας και αφιέρωσε την πρώτη νίκη  στον Θεαγένη Διονυσάτο, βοηθό προπονητή του Αιολικού, ο οποίος λόγω του αιφνιδίου θανάτου του πατέρα του απουσίαζε από τον πάγκο της ομάδας.


Στο α μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο σε γενικές γραμμές, με τους νησιώτες να βρίσκουν το τρόπο να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 45′ ο Κέρι έκανε το 1-0, ενώ με την έναρξη του β” μέρους και οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0, με τον Σίμωση ο οποίος στο ντεμπούτο του με τη κυανόλευκη φανέλα βρήκε δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι πίεσαν τον Αιολικό και στο 81′ κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι το οποίου μετουσίωσε σε γκολ ο Κωνσταντινίδης ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο 87′ οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και να γλυτώσουν την ήττα αφού ο διαιτητής υπέδειξε και πάλι την εσχάτη των ποινών, όμως ο Κωνσταντινίδης δεν μπόρεσε από τα έντεκα βήματα να νικήσει τον Πουρή αφού ο τερματοφύλακας απέκρουσε αρχικά στη συνέχεια η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορα ο Πουρής μπλόκαρε.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος) Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π., Παναγόπουλος, Ανδρίελος, Σιδέρης, Πολίτης Γ., Νικολόπουλος, Αποστολόπουλος (50′ Ντόμας (88’λ.τρ. Κουραχάνης)), Κωνσταντινίδης, Γκάτσης, Καζαντζής (65′ Πολυχρόνης).

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης) Πουρής, Κρουσταλλέλης, Κριπιντίρης, Παπαζούδης, Στουρνάρας, Μίχος, Ιορδανίδης, Κέρι, Λαλάς (55′ Γάλας), Σίμωσης (65′ Σαμπάνης), Μανουσάκης (78′ Μανουσάκης)

ΦΩΤΟ- ρεπορτάζ ανταποκριτής του LesvosPost.com Στρατής Στεφάνου (Αθλητικός συντάκτης LesvosPost.com)

Δείτε όλο το παιχνίδι όπως το μετέδωσε το sportaltv.gr



Ανακοινώσεις του Αιολικού Μυτιλήνης:


Οι παίχτες και το τεχνικό team του Αιολικού αφιερώνουν την νίκη της ομάδας στον Θεαγένη Διονυσάτο, βοηθό προπονητή, ο οποίος λόγω του αιφνιδίου θανάτου του πατέρα του απουσίαζε από τον πάγκο της ομάδας και ευχαριστούν τους φιλάθλους για την θερμή τους υποστήριξη.

Από το τεχνικό team
και τους παίχτες του
ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ



Ο Αιολικός ευχαριστεί την ομάδα του Παμβουπρασιακού Α.Ο. Βάρδας για την άψογη φιλοξενία τους, εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και γρήγορη ανάρρωση στον τραυματία ποδοσφαιριστή Ντόμα.

Επίσης οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες για να στηρίξουν την ομάδα, συντροφεύοντάς την για άλλη μια φορά σε εκτός έδρας αγώνα, παραβλέποντας τα πολλά χιλιόμετρα και κόντρα σε κάθε δυσκολία.

Όλοι μαζί πάμε την ομάδα ψηλά! Στηρίζουμε την ομάδας μας!

Για τον Α.Ε.Π.Σ. ΑΙΟΛΙΚΟΣ

Γραφείο Τύπου