Θετικό το tour του Αιολικού Μυτιλήνης στην Τουρκία-Αισιόδοξοι για την φετινή χρονιά οι διοικούντες

Αν και ακόμη είναι νωρίς για συμπεράσματα, καθώς βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας, στον Αιολικό μπορούν να αισιοδοξούν για την φετινή σαιζόν καθώς τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως ενθαρρυντικά.


Τα δυο φιλικά στην Τουρκία επιβεβαίωσαν ότι η ομάδα της Μυτιλήνης βρίσκεται σε καλό δρόμο, καθώς η παρουσία της ήταν ικανοποιητική κυρίως βέβαια στο παιχνίδι με την Μπουρχάνι, ομάδα που αγωνίζεται στην αντίστοιχη Γ Εθνική της Τουρκίας, με την οποία ο Αιολικός αναδείχτηκε ισόπαλος.

Ο Ταουσιάνης χρησιμοποίησε σε αυτή την αναμέτρηση την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το πρωτάθλημα, με τον Πουρή τερματοφύλακα, τους Κρουσταλέλη και Στουρνάρα αριστερά και δεξιά στην άμυνα, Κριπιντήρη και Παπαζούδη κεντρικοί αμυντικοί, Μίχο και Μπακάλη αμυντικά χαφ, μπροστά τους τον Ιορδανίδη, Γάλα και Μανουσάκη στις πτέρυγες και τον Φλίγκο προωθημένο.

Οι Τούρκοι είδαν την αναμέτρηση ως επίσημο παιχνίδι παίζοντας σκληρά με τον Αιολικό να έχει την πρωτοβουλία να δημιουργεί φάσεις και να έχει και δοκάρι με τον Μπακάλη αλλά να μην σκοράρει.

Ωστόσο ο Κρητικός προπονητής έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το δυνατό αυτό τεστ, μιας και το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει πλέον μετά τις εκλογές και η ομάδα χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Μια μέρα νωρίτερα ο Αιολικός αντιμετώπισε την τοπική Μπαρμπάρος στο Αιβαλί, ομάδα που παίζει στην Α τοπική και με νεαρούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεση του επικράτησε με 3-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Λίμα, Μιχαλάκης και Σαμπάνης.

Η αποστολή του Αιολικού με επικεφαλής τον Πρόεδρο Σταύρο Γρυπιώτη έτυχε θερμής υποδοχής και φιλοξενίας στην Τουρκία.


Πηγη ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ/ ΣΤΡΑΤΗΣ ΤΣΙΝΤΩΝΤΑΣ