Στην υπηρεσία των εκλογών οι εφορίες

Στις υπηρεσίες του πολιτικού γίγνεσθαι αναμένεται να τεθούν την ερχόμενη Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου ορισμένες από τις εφορίες της χώρας, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 20ης Σεπτεμβρίου.


Ορισμένες εφορίες της χώρας αναμένεται να λειτουργήσουν την Κυριακή για πολιτικούς λόγους, με στόχο την εξυπηρέτηση των κομμάτων και των υποψήφιων βουλευτών που θα συμμετάσχουν στις επικείμενες εκλογές.

Τούτο προβλέπει σχετική απόφαση που υπέγραψε η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Αικ. Σαββαΐδου.

Ειδικότερα, η απόφαση ορίζει πως ανοιχτές θα παραμείνουν την Κυριακή μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα οι εξής εφορίες:

- Για την περιοχή των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Δυτικού, Κεντρικού, Βόρειου και Νότιου Τομέα Αθηνών, η Δ.Ο.Υ. ΙΓ΄ Αθηνών.
- Για την περιοχή των Περιφερειακών Ενοτήτων Πειραιά και Νήσων, η Δ.Ο.Υ. Γ' Πειραιά.
- Για την περιοχή του Νομού Θεσσαλονίκης, η Δ.Ο.Υ. Α΄ Θεσσαλονίκης και:
- Για τις περιοχές των λοιπών Νομών της Ελλάδος, η Δ.Ο.Υ. που εδρεύει στην πρωτεύουσα κάθε Νομού και στις περιπτώσεις που λειτουργούν περισσότερες από μία Δ.Ο.Υ. στην πρωτεύουσα, η Α' Δ.Ο.Υ.

Ομοίως, η ίδια απόφαση προβλέπει πως την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για την εξυπηρέτηση των κομμάτων στην υποβολή των προτάσεών τους για τους υποψήφιους Βουλευτές Επικρατείας, θα παραμείνει ανοιχτή η Δ.Ο.Υ. ΙΓ' Αθηνών.
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων καλεί τους προϊσταμένους των εφοριών να μεριμνήσουν για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των υποψήφιων βουλευτών, καθώς και των κομμάτων, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (απασχόληση αναγκαίου προσωπικού κ.λπ.).

Τα στοιχεία επικοινωνίας των Δ.Ο.Υ. (τηλέφωνα, ΦΑΞ, ταχυδρομικές διευθύνσεις, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) είναι καταχωρημένα στην ιστοσελίδα: www.gsis.gr και στη διαδρομή Επικοινωνία/Υπουργείο Οικονομικών, αρχεία: «Περιφερειακών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (Δ.Ο.Υ. Τελωνείων, Χημείου)» και «Κατάλογος τηλεφώνων και διευθύνσεων Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου ΣΥΖΕΥΞΙΣ-Δ.Ο.Υ.-ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ».

Το ποσό το οποίο πρέπει να καταβάλλουν οι υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ανέρχεται στα 146,74 ευρώ.

Εφόσον το ποσό αυτό καταβάλλεται με έντυπα παράβολα, στρογγυλοποιείται καθοδικά στα 146,50 ευρώ.

Όταν η καταβολή γίνεται με την έκδοση διπλοτύπου είσπραξης, εισπράττεται το ακριβές ποσό.


Πηγη news247.gr


Η νέα μας ομάδα στο facebook μόλις άρχισε..!! Εθνικές εκλογές 2015 by LesvosPost.com
Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.com plomarinews.gr,kalloninews.gr, 24-ores.com.. ΕΔΩ

Χρησιμοποιήστε το hashtag ‪#‎EklogesLesvosPost2015 και δείτε Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.com και plomarinews.gr, kalloninews.gr, 24-ores.com