Μεγαλείο ψυχής: Μετανάστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τους πυροσβέστες από το ΠΥ. όχημα που έπεσε σε χαράδρα στον Μανταμαδο

Με πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύονται στο Βοστάνειο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, δύο πυροσβέστες, που επέβαιναν σε πυροσβεστικό όχημα, το οποίο για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε σε χαράδρα βάθους 6 μέτρων.


Το ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου, στην περιοχή Σκίδια του Μανταμάδου. Το πυροσβεστικό όχημα ανασύρθηκε με τη βοήθεια γερανού. 

Όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του ατυχήματος τέσσερις μετανάστες ιρανικής καταγωγής που κατέβαιναν με τα πόδια από τον Μανταμαδο στην Μυτιλήνη, μόλις είδαν ότι το πυροσβεστικό όχημα έπεσε στην χαράδρα κατέβηκαν με κίνδυνο της ζωής τους μέσα στο γκρεμό και προσπαθούσαν με να απεγκλωβίσουν τους δυο άτυχους πυροσβέστες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση από μαρτυρίες είναι ότι και οι 4 μετανάστες καθόλα την διάρκεια απεγκλωβισμού των πυροσβεστών από ειδικούς άνδρες της ΕΜΑΚ εκείνη βοηθούσαν να ανεβάσουν στον δρόμο τους 2 τραυματίες και μόλις το ΕΚΑΒ παρέλαβε τους 2 άτυχους πυροσβέστες εκείνοι χωρίς να πουν τίποτα συνέχισαν και πάλι την πορεία τους προς την Μυτιλήνη….

Το Δελτίο τύπου της Αστυνομίας:

Χθες (12-09-2015) το πρωί, στο 28ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Μυτιλήνης - Μανταμάδου, Δ.Χ. όχημα, με οδηγό έναν ημεδαπό ηλικίας 47 ετών, στο οποίο επέβαινε και ένας ακόμη 47χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε απότομη πλαγιά, με συνέπεια τον τραυματισμό τους.

Οι τραυματισθέντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.



Είναι και κάποια πράγματα που πρέπει να αναφέρονται……Και εμεις στο εδώ στο LesvosPost.com έχουμε μάθει να τα γράφουμε όλα με το όνομα τους και ότι γίνεται πάνω στο νησί μας χωρίς φόβο για το τι θα γράψουν για μας τα γνωστά τσιράκια του συστήματος…..……