Ομιλίες για την επιστήμη της γιόγκα στην Λέσβο υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου-Το πρόγραμμα ομιλιών

Με μεγάλη μας χαρά, σας προσκαλούμε στις ομιλίες της Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι, Ατσάρυα της Γιόγκα και ιδρύτριας του Σατυανάντασραμ Ελλάδος, σχετικά με την επιστήμη της Γιόγκα, που θα λάβουν χώρα στο νησί της Λέσβου.


Στην Μυτιλήνη, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19:30, ομιλία με θέμα «Γιόγκα : Γνώθι Σαυτόν το κλειδί για μια πλήρη ζωή» στην αίθουσα διαλέξεων της Γενικής  Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Μετά την ομιλία, θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση με κίρταν (γιογκικό τραγούδι), από τους Μιχάλη Ευαγγελίδη, Στέλιο Καρπαθάκη και Θοδωρή Χιώτη, με την καθοδήγηση και συμμετοχή της Σουάμι Σαβικάλπα Σαρασουάτι, από το Σατυανάντασραμ Ελλάδος.

Στον Μόλυβο, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 11.00, ομιλία με θέμα «Τεχνικές διαλογισμού για την διαχείριση του Νου», στο ξενοδοχείο Olive Press Hotel & Apartments.

Στο Olive Press θα γίνουν και άλλες εκδηλώσεις, όλες με ελεύθερη είσοδο.
Την Παρασκευή, 5.9.2015 στις 18.00 θα γίνει μάθημα σατυανάντα γιόγκα και μετά το συγκρότημα, Bhakti Age kirtan and friends, θα παίξει γιογκικό τραγούδι και άλλα.Το Σάββατο το πρωί, 10.3-12.00 θα γίνει μάθημα σατυανάντα γιόγκα.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Λέσβου.

Με την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας διαλέξεων από την Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Με την ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου Olive Press Hotel & Apartments, στον Μόλυβο.