Και νέα επιδείνωση του καιρού από την Παρασκευή-Καταιγίδες και χαλάζι σε πολλές περιοχές

Απομακρύνεται σιγά σιγά το βαρομετρικό χαμηλό που μας επηρέασε με ισχυρές βροχές και καταιγίδες προκαλώντας σημαντικές ζημιές αλλά και ανθρώπινες απώλειες και έτσι η Πέμπτη θα κυλήσει με σχετικά βελτιωμένο καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας αν και πάλι δεν θα λείψουν οι τοπικές βροχές στα κυρίως στα νησιά του Αιγαίου.


Από τα ξημερώματα της Παρασκευής και από τα βορειοδυτικά αναμένουμε και νέα επιδείνωση του καιρού με νέο γύρω βροχοπτώσεων αρχικά στα δυτικά και βόρεια διαμερίσματα της χώρας. Τα φαινόμενα και πάλι κατά περιόδους θα έχουν και έντονο χαρακτήρα ενώ θα σημειωθούν και τοπικές χαλαζοπτώσεις.Το Σάββατο σε ολόκληρη την χώρα αναμένουμε βροχές και σποραδικές καταιγίδες  με τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια να έχουν κατά περιόδους και έντονο χαρακτήρα. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις χωρίς να ξεπερνούν τα 5 Beaufot ενώ η θερμοκρασία θα σημείωση μικρή πτώση.

Σύμφωνα με τα τελευταία μετεωρολογικά στοιχεία οι τοπικές βροχές θα συνεχιστούν και την Κυριακή αλλά και τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας. Πηγη meteo-news.gr