Στην Κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα Καλλονή-Βέροια στο στάδιο Μυτιλήνης την Κυριακή 4/10

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League Ελλάδα 2015-16 ΚΑΛΛΟΝΗ - ΒΕΡΟΙΑ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 στις 18:15 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, θα γίνει ως εξής:


Τετάρτη έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 16:00 από τα γραφεία της ομάδας και Σάββατο από τις 10:00 - 13:00 από το ίδιο σημείο. 

Την Κυριακή μπορείτε να προμηθεύεστε το εισιτήριό σας από τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης από τις 16:00.

Θυμίζουμε πως η διαδικασία έκδοσης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου απαιτεί μερικά λεπτά, γι'αυτό ζητούμε να προσέρχεσθε στα εκδοτήρια αρκετή ώρα πριν την αναμέτρηση, ώστε να αποφεύγετε τυχόν καθυστέρηση.  

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

ΤΜΗΜΑ 1-5
€10
ΤΜΗΜΑ 2-4
€15
ΤΜΗΜΑ 3 (VIP)
€25
Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

-              Για την έκδοσή του απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του φιλάθλου και είναι απαραίτητο γι'αυτό το λόγο να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο.
-              Τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του εισιτηρίου υποχρεωτικά είναι το επίθετο, το όνομα, ο αριθμός ΑΜΚΑ και ο ΑΔΤ.
-              Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται
-              Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.

Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων που θα προσέλθουν στα εκδοτήρια ή στα άλλα σημεία (γραφεία) για την έκδοση εισιτηρίου καθώς απαιτείται περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.
Προτρέπουμε τους φιλάθλους μας, για την αποφυγή ταλαιπωρίας, να προσέρχονται αρκετή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στις εισόδους καθώς ο έλεγχος και η ταυτοποίηση απαιτούν περισσότερο χρόνο.

Με νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία έκδοσης κάρτας φιλάθλου του Υπουργείου Αθλητισμού, με τα στοιχεία και τις διαδικασίες που απαιτούνται.
Θυμίζουμε πως στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης λειτουργεί σύστημα εποπτείας με κάμερες για την πρόληψη φαινομένων βίας.

Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.

Από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ:

Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας για την καθυστέρηση και την αναστάτωση που δημιουργήθηκε κατά την διαδικασία έκδοσης των εισιτηρίων στον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Τεχνικές δυσκολίες κατέστησαν για λίγα λεπτά ανέφικτη την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Ζητούμε την κατανόηση των φιλάθλων και ταυτόχρονα τους προτρέπουμε (όπως και κάνουμε σε κάθε μας ανακοίνωση) να προσέρχονται στα σημεία προπώλησης τις ημέρες πριν τον αγώνα ώστε να προμηθεύονται το εισιτήριό τους έγκαιρα και χωρίς ταλαιπωρία.

Η προπώληση για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Βέροια θα ξεκινήσει αύριο, Τρίτη. Οι ώρες και τα σημεία προπώλησης θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.


Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και για τη στήριξή σας.