Συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με την κινεζική Περιφέρεια Shaanxi

Προοπτική συνεργασίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με την κινεζική Περιφέρεια Shaanxi στους τομείς του τουρισμού και του εμπορίου


Τρόποι για τη στενή συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με την κινεζική Περιφέρεια Shaanxi στους τομείς του τουρισμού και του εμπορίου, αναζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου με εκπροσώπους της Ελληνοκινεζικής Εταιρίας Μορφωτικών και Οικονομικών Σχέσεων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο της Αντιπεριφέρειας Σάμου, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σάμου κ. Νικόλαου Κατρακάζου.

Συμφωνήθηκε να επισκεφθεί τη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εξαμελής αντιπροσωπεία από την κινεζική Περιφέρεια, για να συμφωνηθεί το πλαίσιο της διμερούς συνεργασίας.


Η Περιφερειάρχης κα. Χριστιάνα Καλογήρου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την προοπτική συνεργασίας με την Περιφέρεια Shaanxi και τις δυνατότητες που μπορούν να δοθούν τόσο στον τουριστικό τομέα, όσο και στις εξαγωγές των υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας προϊόντων, όπως το ελαιόλαδο, το μέλι, το κρασί και η μαστίχα.