Η θερμοκρασία στο κόκκινο.. και οι REC μας δρόσισαν Live με την καλοκαιρινή τους αύρα στο Monkey espresso Bar (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Σε μια μεγάλη συναυλία στο μαγευτικό νησί της Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στο Monkey espresso Bar στην Προκυμαία Μυτιλήνης, οι REC ξεσήκωσαν το κοινό με τα νέα τους τραγούδια αλλά και γνωστές διασκευές.


Το νεανικό συγκρότημα βρέθηκε στο νησί για συναυλία και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.

Στο  Monkey espresso Bar δεν έπεφτε καρφίτσα και εκατοντάδες θαυμαστές του συγκροτήματος έσπευδαν να δουν από κοντά τον Άρη Λουμάκη  και την παρέα του.

Το συγκρότημα τραγούδησε όλες τις επιτυχίες του και η θερμοκρασία «χτύπησε» κόκκινο στο νησί του Αιγαιου.

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου μας ταξίδεψαν με τις δροσερές τους επιτυχίες και απέδειξαν πως έχουν την ενέργεια που χρειάζεται ένα καλοκαιρινό live για να μείνει αξέχαστο!

Το δίδυμο που έχει κλέψει τις καρδιές μας, με πολύ κέφι παρουσίασε τις μεγάλες του επιτυχίες έχοντας στην παρέα τους και τον Mike που τραγούδησε το «Άσε με να σ’αγαπώ» και πολλές ακόμα επιτυχίες, κάνοντας έτσι τη διάθεση να χτυπήσει κόκκινο!

Όλος ο κόσμος τραγουδούσε και χόρευε μαζί τους, ενώ στο τέλος φωτογραφήθηκαν με τον Άρη την Ξενια και τον MIKE που αποτελούν τους Rec.

Οι φίλοι των REC, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες αλλά και το βίντεο που ακολουθούν, έσπευσαν να τους απολαύσουν στο πρώτο μεγάλο event που διοργάνωσε το Monkey espresso Bar στην Προκυμαία Μυτιλήνης με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργιάς του.

ΔΕΙΤΕ τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost.com WEBTV.. Το μοναδικό ειδησεογραφικό site που μπήκε σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και σας μεταφέρει τον παλμό των εκδηλώσεων στην Λέσβο… Έρχονται ακόμα περισσότερα..!!




Ρεπορτάζ-Φώτο Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos

















««10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΚΕΥ»»

To Monkey espresso Bar στην Προκυμαία Μυτιλήνης γιορτάζει τα 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας του και σας προσκαλεί να το γιορτάσετε παρέα….!

10 Χρόνια εμπιστοσύνης..

10 χρόνια φιλίας..

10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΚΕΥ

This Summer We Celebrate Together !

Πέμπτη 06 Αυγούστου 2015 DJ Nino Santos και Lightem
Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015 DJ VALERON
Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 Live Το συγκρότημα Otherview

Powered by

Easystarter

Supported by

Discover Car Rental
Orpheas Hotel

Media Sponsor
Lesvospost.com


Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-20960


Διεύθυνση: Κουντουριώτου 57 προκυμαία Μυτιλήνης

Ιστοσελίδα με όλα τα νέα και τα events: www.monkeybar.gr