Έφτασε ο Παντελής Παντελιδης στην Λέσβο-Στο πόδι η νεολαία του νησιού για την συναυλία στο OXY CLUB (BINTEO, ΦΩΤΟ)

Στην Μυτιλήνη προσγειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι όλο το team του Παντελή Παντελιδη μαζί με τον γνωστό Δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη.


Ο 31χρονος καλλιτέχνης που παρά την μεγάλη επιτυχία και τον πανζουρλισμό που παρατηρείται στα live μουσικά προγράμματα και εμφανίσεις του, παραμένει σεμνός και προσγειωμένος, αναμένεται σήμερα Τέταρτη 05 Αυγούστου 2015 το βράδυ στο OXY CLUB , όπως μαρτυρούν οι αφίσες που ήδη τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία, στην Λέσβο για μία μοναδική live εμφάνιση μαζί με την ορχήστρα του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης μάλιστα φωτογραφήθηκε στην αίθουσα αναμονής του Ελ. Βενιζέλος με τον Μυτιληνιό γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Καραβατακη

Μόλις μαθεύτηκε η είδηση του ερχομού του Παντελή Παντελίδη στο OXY CLUB στην Πέτρα Λέσβου, έχουν αρχίσει και τα τηλέφωνα που ρωτάνε για τιμές σε τραπέζια και μπαρ!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από πληροφορίες που έχουμε από τους ιδιοκτήτες του OXY CLUB είδη τα εισιτήρια που έχουν βγει στην κυκλοφορία είναι πολύ λίγα στον αριθμό καθώς ειδικά τις πρώτες ημέρες γινόταν πανικός στα καταστήματα που τα προπωλούσαν παρά το αυξημένο της εισόδου στα 20€. Να τονίσουμε ότι όπως μας δηλώσαν οι διοργανωτές αναμένονται πολλές εκπλήξεις και ένα μαγικό βράδυ υπό το φως του Αυγουστιάτικου Φεγγαριού.

Σήμερα Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015 ο εντυπωσιακός χώρος του OXY CLUB, θα διαμορφωθεί ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά για να φιλοξενήσει το απόλυτο καλοκαιρινό event….…

Μαζί με τον Παντελή Παντελίδη τραγουδούν και οι Θοδωρής Φερρης, Στέλλα Καλαντζή και Έλενα Δομαζου…


Το LesvosPost.com θα βρίσκεται στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού στην Λέσβο και θα καταγράψει από κοντά τις κινήσεις του σέξι τραγουδιστή..

BINTEO kalloninews.gr


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

«ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ LIVE» summer 2015 στο OXY CLUB

Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015 και ΩΡΑ άνοιγμα εισόδου: 22:00

ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 20€ + ένα ποτό

Σημεία Προπώλησης:

IGFA CAR RENTAL (Προκυμαία Μυτιλήνης)
ΚΤΕΛ Υπεραστικά (Αγ Ειρήνης Μυτιλήνη)
Η.Χ.Ω Α.Ε (Παγανη Μυτιλήνης)
DALLIS CLUB DE BEAUTE (ΜολυβοςΛέσβου)
ΜΑ MAISON (Καλλονή Λέσβου)


Warm up :

ANTONY PLKiriakos D (Resident DJs of OXY Club)
ΗΜΕΡΑ: Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015
ΩΡΑ: 22:00…..

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου
Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948- 697-3816233
Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos