Αυτό θα είναι το νέο τεχνικό επιτελείο της Καλλονής με προπονητή τον Θ. Θεοδωρίδη- N.Μιχαλακης "Κάναμε την καλύτερη επιλογή"

Προπονητής της Καλλονής για τη νέα σεζόν θα είναι ο Θαλής Θεοδωρίδης!


Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης προπονητής στην Καλλονή παίρνει φέτος τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας μετά από σχεδόν δύο χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της ομάδας της Λέσβου.

Στον νέο μας προπονητή ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Λίγα λόγια για τον προπονητή μας Θαλή Θεοδωρίδη

Στο πλάι του νέου προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη θα βρίσκεται ο μέχρι πρότινος προπονητής της Καλλονής στην U20 Δημήτρης Γαβαλάς ενώ στις θέσεις τους παραμένουν ο γυμναστής Μερτ Ιζμπιλίρ και ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Νάσης.

Στο ιατρικό επιτελείο επικεφαλής θα είναι για ακόμη μια χρονιά ο γιατρός Δημήτρης Βαρβαγιάννης, φυσιοθεραπευτής ο Θάνος Καραβασίλης ενώ βοηθός του θα είναι ο Δημήτρης Καιδώνης. 

Το επιτελείο συμπληρώνουν οι φροντιστές Σαράντος Χατζηγιαννάκης, Χρήστος Βλαστέλλης και Σταύρος Βαξεβάνης.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό γενικός αρχηγός της Καλλονής είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος. 


Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ με αφορμή την ανακοίνωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας από τον Θαλή Θεοδωρίδη καθώς και την γνωστοποίηση των μελών του επιτελείου για την φετινή σεζόν έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα κριτήρια της επιλογής μας για τη θέση του προπονητή ήταν πρωτίστως το ήθος και η σοβαρότητα που είναι τελικά τα ζητούμενα στην εποχή μας και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο καθώς και η εργατικότητα πέραν του στενού ωραρίου της προπόνησης. Αυτά τα στοιχεία τα βρήκαμε στο πρόσωπο του Θαλή Θεοδωρίδη.

Στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του ο νέος μας προπονητής θα έχει δίπλα του τη φετινή περίοδο έναν άνθρωπο τον οποίο εμπιστευόμαστε και γνωρίζουμε τις δυνατότητές του από τη θητεία του όλα αυτά τα χρόνια στις μικρές ομάδες της Καλλονής μας, τον Δημήτρη Γαβαλά.


Εύχομαι και στους δύο καλή επιτυχία στο έργο τους όπως εύχομαι το ίδιο και σε όλους τους παλιούς και νέους συντελεστές της λειτουργίας της ομάδας μας για τη νέα χρονιά».

O Θαλής Θεοδωρίδης

O Θαλής Θεοδωρίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 4 Νοεμβρίου του 1967 και κατάγεται από τη Δράμα.

Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης (1992). Είναι κάτοχος UEFA PRO ενώ τον Σεπτέμβριο του 2012 παρακολούθησε σεμινάριο της UEFA στη Φλωρεντία της Ιταλίας και το Μάιο του 2013 σεμινάριο της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από την Κ20 της Δόξας Δράμας με επόμενους σταθμούς του την βουλγαρική ΒΗΦ ( Γ΄ & Δ΄  Εθνική), τον Παύλο Μελά (Δ΄  Εθνική Κατηγορία), τον Αγγερικό Ζακύνθου (Δ΄ Εθνική Κατηγορία) και τον ΑΠΣ Ζακύνθου (Δ΄  Εθνική Κατηγορία).
Η προπονητική του καριέρα ξεκινά την περίοδο 1997-1998 από τον Αγγερικό Ζακύνθου (Δ’ εθνική κατηγορία) ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν διετέλεσε βοηθός και πρώτος προπονητής της Ζακύνθου (Δ’ εθνική κατηγορία). Από την περίοδο 2000 έως το 2010 διετέλεσε προπονητής τμημάτων υποδομής U11, U13, U15, U17, U20 σε διάφορες ομάδες μεταξύ αυτών του Άρη Θεσσαλονίκης (2004-2007) και του ΠΑΟΚ (2007-2010). Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε προπονητής στην ανδρική ομάδα του Π. Ο. Μουδανιών Χαλκιδικής (Δ΄ Εθνική) ενώ τελευταίος του σταθμός πριν την έλευσή του στην ομάδα ήταν τα τμήματα υποδομής και ανάπτυξης ποδοσφαίρου του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης στα οποία ήταν τεχνικός υπεύθυνος.

Δηλώσεις του Θαλή Θεοδωρίδη

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας μας Νίκο Μιχαλάκη για την επιλογή του στο πρόσωπό μου για τη θέση του προπονητή. Είναι ιδιαίτερη τιμή και παράλληλα σημαντική ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας σε μια σεζόν που διαφαίνεται απαιτητική και ζητά από όλους μας σοβαρότητα και συγκέντρωση. Εγώ από την πλευρά μου αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως μαζί με τους συνεργάτες μου θα δουλέψουμε υπεύθυνα και στοχευμένα, φροντίζοντας τόσο για την ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών όσο και για όλης της ομάδας. Η πραγματοποίηση του στόχου μας αλλά και η ανάδειξη νέων ταλέντων από τις ακαδημίες μας θα είναι το κύριο μέλημά μας για τη φετινή περίοδο».