«Λαοθάλασσα» για την Live εμφάνιση του Π. Παντελίδη στο OXY CLUB στην Πέτρα Λέσβου (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Πραγματικός πανικός έγινε το βράδυ της Τετάρτης 05-08-15 προς Πέμπτη 06-08 στο OXY CLUB.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους ANTONY PL+ Kiriako D (Resident DJs of OXY Club) και την σκυτάλη πήραν Live οι Θοδωρής Φέρρης, Στέλλα Καλαντζή και Έλενα Δομάζου.

Λίγο πριν τις 2:30 μ.μ με εκατοντάδες γαρύφαλλα υποδέχτηκαν τον Παντελή Παντελίδη οι θαυμαστές του στην σκηνή του OXY CLUB στην Πέτρα Λέσβου.

Κάτω από το φως της Αυγουστιάτικου πανσελήνου, ο τραγουδιστής ερμήνευσε όλες τις επιτυχίες του και το κοινό τον αποθέωσε.

Ο Παντελής Παντελίδης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό στο live του στη σκηνή του OXY CLUB, ενώ την ώρα που τραγουδούσε μερικοί από τους θαμώνες κυριολεκτικά ανέβασαν το μαγαζί στην πίστα για χάρη του, όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο που κατέγραψε το lesvospost.com.

Το OXY CLUB κατακλύστηκε από περίπου 2.700 χιλιάδες άτομα τα οποία έσπευσαν να παρακολουθήσουν τον Παντελή Παντελίδη on stage για πρώτη φορά στην Λέσβο.  
Το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και συγκινητικό ειδικά την στιγμή που σε κάποια τραγούδια έσβηναν τα φώτα και το κοινό άναψε κινητά και αναπτήρες.  ,

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί κάτοικοι ταξίδεψαν από την άλλη άκρη της Λέσβου για να ακούσουν live τον Παντελίδη.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον ακούραστο καλλιτέχνη να κρατάει αμείωτο το κέφι.

Μεγάλη προσέλευση κοινού από νωρίς, ολοκληρωτική αποθέωση με το που βγήκε στη σκηνή και εγκάρδιο χειροκρότημα.

Ο Παντελής Παντελίδης ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του κι αντάμειψε τον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να τον δει ζωντανά μέχρι κυριολεκτικά να βγει ο ήλιος…. 

Στο πλευρό του γνωστού τραγουδιστή φυσικά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και οι ανερχόμενοι Θοδωρής Φέρρης, Στέλλα Καλαντζή και Έλενα Δομάζου ενώ διακρίναμε στα πρώτα τραπέζια τον γνωστό δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη με τον Μυτιληνιό γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Καραβατακη αλλά και τον μετρ Στέλιο Ντούρα και τον οικονομικό διευθυντή του Παντελιδη Ανδρέα Χατζηχρήστο και πολλούς άλλους γνωστούς της Λέσβου (επιχειρηματίες, ποδοσφαιριστές, μοντέλα κτλ)

Ο εντυπωσιακός χώρος του OXY CLUB, διαμορφώθηκε ειδικά για την συγκεκριμένη βραδιά για να φιλοξενήσει το απόλυτο καλοκαιρινό event και μάλιστα από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει στο νησί της Λέσβου εδώ και πολλά χρόνια…….…

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Παντελή Παντελίδη συνεχίζει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Το LesvosPost.com όπου ήταν χορηγός επικοινωνίας και σε αυτό το event  βρέθηκε στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού στην Λέσβο και κατέγραψε από κοντά τις κινήσεις τραγουδιστή και της αποστολής του....αλλά και τον εκστασιασμένο κόσμο που τραγουδούσε τις επιτυχίες του τραγουδιστή..




Φώτο, ΒΙΝΤΕΟ: Μαριλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)

Φώτο, ΒΙΝΤΕΟ: Ευστράτιος Στεφανου (Ρεπόρτερ-συνεργάτης LesvosPost.com)






















Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com