Μουσική κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο στο Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου με τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου

Μια μελωδική βραδιά κάτω από την αυγουστιάτικη πανσέληνο με παραδοσιακή μουσική με τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου οργανώνει αυτή την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 και ώρα 8:30 το βράδυ το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στο υπαίθριο αμφιθέατρό του στο Σίγρι.


Η οργάνωση της εκδήλωσης εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα Σαντούρια θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με λεσβιακούς και μικρασιάτικους σκοπούς. Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν οι μαθητές του Αναγνωστηρίου Αγιάσου και θα τους συνοδεύσει με την κιθάρα ο μουσικοδιδάσκαλος Κώστας Ζαφειρίου.

Η συμμετοχή στη μουσική εκδήλωση είναι δωρεάν.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο στα τηλέφωνα 2253054434 και 2251047033, E-mail: lesvospf@otenet.gr, www.lesvosmuseum.gr.