Στην Λέσβο «Ο Άλλος Άνθρωπος» με την ηθοποιό και σκηνοθέτη Έλενα Αγγελοπούλου-Μαγείρεψαν για χιλιάδες μετανάστες (ΦΩΤΟ)

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης Έλενα Αγγελοπούλου είναι εθελόντρια στην «Κοινωνική Κουζίνα» «Ο Άλλος Άνθρωπος» με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.


Πρόσφατα επισκέφτηκαν τη Λέσβο και στην περιοχή του Καρά Τεπέ, όπου έχει στηθεί καταυλισμός για τους πρόσφυγες από τη Συρία , και μαγείρεψαν με μπροστάρη πάντα τον Πολυχρονόπουλο  για τους πρόσφυγες, τα παιδιά τους, αλλά και για τους άστεγους της περιοχής, χωρίς εξαιρέσεις.

Αυτό το καλοκαίρι η Αγγελοπούλου, ο Πολυχρονόπουλος και οι υπόλοιποι εθελοντές οργώνουν την Ελλάδα , κυρίως τα νησιά που υποδέχονται τους μετανάστες και μαγειρεύουν για τον κόσμο που έχει ανάγκη.

Πρόσφατα επισκέφτηκαν τη Λέσβο και στην περιοχή του Καρά Τεπέ, όπου έχει στηθεί καταυλισμός για τους πρόσφυγες από τη Συρία , και μαγείρεψαν με μπροστάρη πάντα τον Πολυχρονόπουλο  για τους πρόσφυγες, τα παιδιά τους, αλλά και για τους άστεγους της περιοχής, χωρίς εξαιρέσεις.


Η Αγγελοπούλου φωτογραφήθηκε και με τα προσφυγόπουλα, αλλά και τα δοκιμαζόμενα Ελληνόπουλα της περιοχής , χωρίς να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της.