Ξεκίνησαν τα βάσανα για τον ΑΕΤΟ ΛΟΥΤΡΩΝ με όνειρα για τα ψηλά πατώματα-Ανακοινώθηκε ο Π. Σπαρταλης (ΦΩΤΟ)

Χθες το απόγευμα ξεκίνησε προπονήσεις η ποδοσφαιρική ομάδα του Αετού Λουτρών.


Για ακόμα μια χρονιά στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται ο Σπάρταλης, ο οποίος προετοιμάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα χτυπάει όλα τα παιχνίδια στα ίσα με οποιοδήποτε αντίπαλο.

Το ροστερ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αφού επίκειται κάποιες μεταγραφές.

Τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση για την σαιζόν 2015-2016 τίμησαν με τη παρουσία τους ο Ταξίαρχος της Αστυνομίας Παν.Βάλεσης (εκπρόσωπος της ΕΠΣΛ) ο πρόεδρος της Δημ.Κοιν.Λουτρών καθώς και πλήθος κόσμου!!

Στην πρώτη αυτή προπόνηση την ομάδα πλαισίωσε η Ακαδημία του Αετού Λουτρών!!

Στη σύντομη ομιλία του προέδρου κ Σπανου τους ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και μακριά από την διαιτησία!! Όλοι μας πρέπει να σεβαστούμε την ιστορία του Αετού!!

Μετά και από την παραμονή του Νίκου Κροτσίδα και την επιστροφή του Μάριου Δασκάλου αποκτήθηκαν ο Γιώργος Δασκάλου, ο Στρατής Διονυσάτος, ο Θανάσης Κουκέλλης, ο Βασίλης Καλιμαμτζέρος και ο ταλαντούχος Παντελής Σπάρταλης που έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα Αγ. Παρασκευής!!


Η Διοίκηση του Νίκου Σπανού έχει βάλει φαίνεται μεγάλο στόχο να φτιάξει από την αρχή τον Αετό με στόχο να τον απογειώσει στα επόμενα χρόνια ξανά στις υψηλές πτήσεις!