Νεκρός ο 38χρονος υπαξιωματικός που αυτοπυροβολήθηκε στη Σάμο

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο 38χρονος έστρεψε το υπηρεσιακό του όπλο στον κρόταφό του και αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια δύο οπλιτών. Έχασε τη μάχη με τη ζωή


Υπέκυψε στα τραύματά του ο 38χρονος υπαξιωματικός που αυτοπυροβολήθηκε με το υπηρεσιακό του όπλο το πρωί της Τρίτης στη Σάμο.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ο νεαρός άνδρας έστρεψε το πιστόλι του στον κρόταφό του και αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα μάτια δύο οπλιτών σε μονάδα τεθωρακισμένων στο νησί του ανατολικού Αιγαίου. Η μονάδα στην οποία υπηρετούσε ο υπαξιωματικός προετοιμαζόταν για την πρωινή εκπαίδευση και τα πυρομαχικά είχαν μοιραστεί στους στρατιωτικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί σημείωμα στο οποίο ο 38χρονος να εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να αυτοκτονήσει.

Ο αρχιλοχίας διακομίστηκε αρχικώς στο νοσοκομείο της Σάμου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών με C-130 όπου και κατέληξε. 

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε πριν από λίγη ώρα ανακοίνωση στην οποίο επιβεβαίωσε τον θάνατό του.

"Το ΓΕΣ ανακοινώνει ότι ο εν λόγω Υπαξιωματικός υπέκυψε στα τραύματά του την 04 Αυγούστου και ώρα 23:00, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 ΓΣΝΑ όπου νοσηλευόταν.

Το ΓΕΣ εκφράζει συλλυπητήρια στους οικείους του".