Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου Λέσβου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 2ος Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου Λέσβου που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Μεσοτόπου  (Α.Ο.Μ)  υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου, την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015.


 Οι συμμετοχές αθλητών από τη Λέσβο αλλά και από πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού ήταν περισσότερες από αυτές της προηγούμενης χρονιάς, πράγμα το οποίο ικανοποίησε τους διοργανωτές αλλά κατέστησε σαφή σε αυτούς την ευθύνη για μια ακόμα πιο άρτια και επιτυχημένη διεξαγωγή αγώνων την επόμενη χρονιά, καθώς ευελπιστούν οποιαδήποτε προβλήματα προέκυψαν  φέτος  να μην επαναληφθούν.
 Συγκεκριμένα ,  στον  Ημιμαραθώνιο και στα λοιπά αγωνίσματα που τον πλαισίωναν συμμετείχαν 240 αθλητές.

 O A.O.M αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, για άλλη μια φορά,  δημόσια την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και ειδικά τον τεχνικό σύμβουλο κ. Στέλιο Μακαρώνη, τους χορηγούς, τους εθελοντές και γενικά όλους τους συντελεστές οι οποίοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του εξαιρετικού αυτού αγώνα.


Είμαστε πεπεισμένοι ότι παρόμοια γεγονότα συμβάλλουν  στην ανάπτυξη και προώθηση του δρομικού κινήματος στην Λέσβο και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να υλοποιηθεί  ο 3ος Ημιμαραθώνιος Μεσοτόπου την επόμενη χρονιά.