Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά BEACH VOLLEY του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Λέσβου (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Τουρνουά BEACH VOLLEY, που διεξήχθη στις 8 & 9 Αυγούστου 2015, στο γήπεδο της Δημοτικής Πλαζ, στην περιοχή «Τσαμάκια», από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Λέσβου, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.


Η ανταπόκριση παικτών και θεατών ήταν μεγάλη. Συμμετείχαν συνολικά 18 ομάδες και νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Τραυματίες», αποτελούμενη από τους: Μαρίνο Κουκώνη  και Ευστράτιο Βασιλέλλη. Δεύτερη η ομάδα «Caprice», με τους: Χάρη Χατζή και Βούλα Ηλία, ενώ Τρίτη κατατάχθηκε η ομάδα «Παραλίες», με τους: Γεώργιο Βασιλέλλη και Αγγελική Βουβούλη.

Μετά την εξαιρετικά ενθαρρυντική ανταπόκριση, που είχε  το 1ο Τουρνουά BEACH VOLLEY, σκοπός είναι η καθιέρωση του ως αθλητικός θεσμός νεολαίας και τα επόμενα χρόνια.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, ευχαριστεί τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Γιαννέλλη και τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, που από την πρώτη στιγμή, στήριξαν ποικιλοτρόπως την προσπάθεια αυτή. Τους χορηγούς του Τουρνουά: Α.Δ.Ε.Λ. Α.Ε., Plaz in the city, Phoenix tattoo, Cafe – bar Barrio, Ταξιδιωτικό Γραφείο Olive Groove, Βασίλης Ανδριώτης – Γενικό Εμπόριο και την Εταιρεία Γρηγορίου Ασημάκης Α.Ε..


Επίσης, ευχαριστεί για την βοήθεια που προσέφεραν: την Αντιδήμαρχο Νέας Γενιάς, Εθελοντισμού & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνά Ιωσηφέλλη, τον Πρόεδρο του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, Προκόπη Σινάνη, τον Στρατή Μυρογιάννη και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Λέσβου.