Το απολυτό καλοκαιρινό διήμερο στο OXY CLUB- 24/07 LIVE «Otherview»….25/07 DJ «G-PAPA»- (Πέτρα Λέσβου)

Το OXY CLUB την Παρασκευή 24 Ιουλίου και το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 ανεβάζει την ένταση με δυο μεγάλα party!


Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015…..

Το αγαπημένο συγκρότημα των Otherview επιστρέφει στην Λέσβο για μια μοναδική live εμφάνιση και με διάθεση άκρως καλοκαιρινή!

Ο Βασίλης, ο Δημήτρης και φυσικά η εκρηκτική Έλενα, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με την φωνή και την εμφάνισή της στο Just The Two of US, θα μας ξεσηκώσουν με τη live εμφάνισή τους στο  στο OXY CLUB στην Πέτρα Λέσβου.

Tο show των OtherView αποτελείται από ένα έντονο, mainstream Dance DJ set, που περιλαμβάνει δικά τους πρωτότυπα mash-ups, original παραγωγές και ιδιαίτερα remixes, σ' έναν εκρηκτικό συνδυασμό από live φωνητικά και όργανα.

Κάνε με... RunAway... See you again... People(Feel the Love)... I'm the one... La La La... La Luna... O Γύρος του Κόσμου...What you Want και πολλές άλλες επιτυχίες από τους Otherview αυτή την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 στο OXY CLUB..

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015…

Σάββατο 25 Ιουλίου και το OXY CLUB στην Πετρα Λέσβου συνεχίζει με χορευτική διάθεση σε ένα ακόμα event, με τα πιο hot ονόματα της ξένης σύγχρονης ηλεκτρονικής dance μουσικής σκηνής.

Στη συνταγή του μαγικού φίλτρου αυτο το Σάββατο 25 Ιουλίου ο απόλυτος guest dj G-Papa μεταφορτώνει την νύχτα σε ονειρική προετοιμάζοντας τις αισθήσεις με μουσική, χορό και διασκέδαση για το φετινό dance summer 015 του OXY CLUB….
Ένα πάρτι που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου γνωστός ως Dj/Παραγωγός G-PAPA γεννημένος στην Αθήνα και με καταγωγή από την Μυτιλήνη. Ξεκίνησε ως DJ στης αρχές του 2000 σε διάφορα Cafe-Bars της Αθήνας.

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost.com

Warm up :

ANTONY PLKiriakos D (Resident DJs of OXY Club)

ΗΜΕΡΕΣ: Παρασκευή 24 Ιουλίου: LIVE «Otherview»…και Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 DJ «G-PAPA»

Γενική Είσοδος 10€ με το πρώτο ποτό δωρεάν

ΩΡΑ: 22:00…..

More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του OXY CLUB….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!



Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.

Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση. 






Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos