MEGA event with DJ Xenia Ghali @OXY CLUB #Σάββατο 18 Ιουλίου (Πέτρα Λέσβου)-Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

….και οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο OXY CLUB με ακόμα ένα μεγάλο event!


Tο Σάββατο 18 Ιουλίου, το OXY CLUB μας προσκαλεί σε ένα δυναμικό party με guest την διεθνή Ελληνίδα dj και παραγωγό Xenia Ghali!

H όμορφη και νεαρή στην ηλικία Χenia αποτελεί ένα ανερχόμενο ταλέντο όχι μόνο για την ελληνική dance σκηνή αλλά και για ολόκληρη την Ευρώπη! Έχει παίξει στα μεγαλύτερα clubs του εξωτερικού ενώ στην Ελλάδα την μάθαμε καλύτερα από την συνεργασία της με την Τάμτα στο τραγούδι«Γεννήθηκα για σένα».

Η Xenia Ghali είναι μία ταλαντούχα μουσική  παραγωγός και DJ, που ξεχωρίζει για τη μουσική της γνώση, τη σύνθεσή των δικών της κομματιών, καθώς και για τις εμφανίσεις της που συνδυάζουν dj set  με live performance. Έχει παίξει μουσική στα πιο διάσημα club του κόσμου καθώς και στα μεγαλύτερα μουσικά events της Ελλάδας, ενώ η πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν στην περιοδεία του Σάκη Ρουβά «The Ace of Hearts Tour». Η Xenia Ghali έχει ήδη στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες ενώ έχουν κυκλοφορήσει 9 δικά της tracks ως singles στην Αμερικάνικη και την Ελληνική αγορά. Το πιο πρόσφατο single της, με την ερμηνεία της Τάμτα έχει τίτλο «Γεννήθηκα για σένα». Το τραγούδι που κυκλοφορεί και σε αγγλική version με τίτλο «Always Broken» έχει ενθουσιάσει το κοινό με τον upbeat ρυθμό και την εντυπωσιακή dance μελωδία.

Μαζί με την Xenia Ghali οι Resident DJs του OXY Club ANTONY PL+ Kiriakos D 




Warm up :

ANTONY PLKiriakos D (Resident DJs of OXY Club)

ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΩΡΑ: 22:00…..

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com


More Info - Κρατήσεις:


OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Το LesvosPost.com θα είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλα τα μεγάλα event του OXY CLUB….. Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις….

Σας περιμένουμε και φέτος για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!


Ένας χώρος πλήρως διαμορφωμένος , ανακατασκευασμένος , που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα αγγίζει τα επίπεδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είναι ικανός να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Το OXY CLUB και η ομάδα του με πρωτότυπα θεαματικά events , υπεροχές παρουσίες, επαγγελματίες χορευτές - χορεύτριες, με τους καλύτερους DJ’s στα decks που θα σας ξεσηκώσουν με ρυθμούς Mainstream , Deep House , Hip hop, ελληνικούς, ξένους, αλλά και με live εμφανίσεις επώνυμων καλλιτεχνών σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές διασκέδασης.

Το άψογο service θα είναι πάντα στην διάθεσή σας, καθώς επίσης και τα άνετα prive.

Το OXY CLUB θα σας προσφέρει την αίσθηση μιας προσιτής πολυτέλειας την οποία όλοι επιθυμούμε και αναζητούμε να απολαύσουμε. Σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην νυχτερινή διασκέδαση. 




Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos