LOST IN MOLYVOS boat parties ….Διασκέδαση στο μπλε του Αιγαίου με φόντο τον Μολυβο…. (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και τα boat parties είναι μια νέα τάση στην Ελλάδα, στον Μολυβο Λέσβου είναι ένας από τους κύριους και προτιμότερους τρόπους καλοπέρασης! Καιρός να γίνει και ο δικός μας!


Μετά τήν περσινή επιτυχία τού πρώτου boat party στόν πανέμορφο Μολυβο, φέτος ξεκινήσαμε ένα καινούργιο project με την ονομασία LOST IN MOLYVOS, σε συνεργασία με το lesvorama travel και το Santa Elena Boat θα παρουσιάσουμε μία σειρά από Boat parties με Local & Guest Djsκαι την καλύτερη House music!

Η βασική μας ιδέα είναι να σας κάνουμε να νιώσετε ντόπιοι, να γνωρίσετε τον τόπο μας και τις συνήθειες των ανθρώπων του, να δείτε μέσα από τη ματιά μας και να περάσετε αξέχαστα. Εγγυόμαστε τη μοναδικότητα της εμπειρίας που σας προσφέρουμε και βάζουμε φαντασία, για να δημιουργούμε κάτι ξεχωριστό, ειδικά για εσάς.

Τι είναι τα boat parties;

Πρόκειται για μίνι κρουαζιέρες, με πολύ μουσική και χορό εν πλω και κολύμπι σε εξωτικές παραλίες. Τα party boats είναι διαθέσιμα για 100-200 άτομα και περιλαμβάνουν απεριόριστο ποτό….και μοναδικά cocktails ! Η μουσική παρέχεται από γνωστούς DJ’s, τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. Πρωτότυποι τρόποι διασκέδασης και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες θα πάνε την διάθεσή σου στον ουρανό. Επίσης εάν σου αρέσει η θάλασσα, τα ταξίδια με πλοία και o ξεχωριστός τρόπος καλοπέρασης τότε τα boat parties είναι για σένα!

2ο LOST IN MOLYVOS boat party

Την Κυριακή 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή το 2ο LOST IN MOLYVOS boat party.

Το Santa Elena Boat ξεκίνησε στις 4:30 από το λιμάνι του Μολυβου για να διασχίσει τa καταγάλανα και καθαρά νερά του Αιγαίου σε ρυθμούς House music με τους Djs Antony PL (Resident DJ Oxy - Lapsus music), Kiriakos D (Resident DJ Oxy), Angel P (Resident DJ Congas beach bar), Vaggelis Koulmandas (Resident DJ Congas beach bar) να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ικανοποιήσουν μέχρι και τον τελευταίο επιβάτη του Santa Elena boat…

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά απολάυστε παρακάτω τα αποκλειστικά πλάνα του LesvosPost.com που ήταν χορηγός επικοινωνίας και παραβρέθηκε στο 2ο LOST IN MOLYVOS boat party….. Και κλείστε από τώρα θέση για το επόμενο LOST IN MOLYVOS boat party που θα ανακοινωθεί σύντομα από το LesvosPost.com

Καλή διασκέδαση!





Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com












Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos