Ερωτικές βραδιές κάτω από το φεγγάρι με θέα τον κόλπο Γέρας κάθε Τετάρτη στην «Κουντουρουδιά Live ΕΝ ΠΛΩ» (Λιμανάκι Κουντουρουδιας Λέσβου)

Τα βραδάκια της ΤΕΤΑΡΤΗΣ στην «Κουντουρουδιά Live ΕΝ ΠΛΩ»  με θεα τον κόλπο Γέρας, είναι φέτος διαφορετικά, με μια κιθάρα και τον Πάνο Γαληνό στο μικρόφωνο…!!

Κάθε Τετάρτη  για όλο το καλοκαίρι.. ’’τραγουδάμε όλοι μαζί.. σαν μια παρέα..’’

Έναρξη… το βραδάκι στις 21:30.. !!

Στην «Κουντουρουδιά Live ΕΝ ΠΛΩ»..ακούτε..τραγουδάτε..χορεύετε..γελάτε..   

Ένα μοναδικό, ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα..με  τον:

ΠΑΝΟ ΓΑΛΗΝΟ Live…..

Κάθε Τετάρτη. Αυτά που αγαπάμε, τραγουδάμε, μας ταξιδεύουν, μας συντροφεύουν, μας ενώνουν, από το έντεχνο ελληνικό τραγούδι και την τζάζ μουσική μέχρι γνωστές ερωτικές μπαλάντες και αξεπέραστα ελαφρολαικά, κάθε Τετάρτη βράδυ στην «Κουντουρουδιά Live ΕΝ ΠΛΩ»..παρέα με τον Πάνο Γαληνό…..

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-91565 και 697-5699869.

«Κουντουρουδιά Live ΕΝ ΠΛΩ»- Νέο πρόγραμμα με τα καλυτέρα ονόματα της Λέσβου

Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδια αποτελεί ένα αξιόλογο μαγαζί για νυχτερινή διασκέδαση στη Μυτιλήνη, με καλό κόσμο, προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, που ξεσηκώνει και ανεβάζει τη διάθεση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά βρίσκεται σε μια μαγευτική τοποθεσία δίπλα στο κύμα ,με θέα το γραφικό λιμανάκι της Κουντουρουδιάς..

Αν, μάλιστα, λάβει κανείς υπόψη του το γεγονός ότι το εστιατόριο βρίσκεται λίγα βήματα μόνο από τη θάλασσα, τότε σίγουρα αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για μία ιδανική επιλογή προκειμένου να ξεφύγει κανείς - και όχι μόνο γευστικά - από την καθημερινότητά του.

Το Εστιατόριο -Ξενοδοχείο Κουντουρουδια αποτελεί ένα αξιόλογο μαγαζί για νυχτερινή διασκέδαση στη Μυτιλήνη, με καλό κόσμο, προσεκτικά επιλεγμένη μουσική, που ξεσηκώνει και ανεβάζει τη διάθεση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το «Κουντουρουδιά Live ΕΝ ΠΛΩ» λειτουργεί από Παρασκευή 5 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο καθώς και στις αργίες, με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, το οποίο μπορεί καθένας να απολαύσει είτε πίνοντας το ποτό του στο μπαρ, είτε ανοίγοντας μπουκάλι σε τραπέζι.

Στα live του μαγαζιού μεγάλο ρόλο παίζει η οργανωμένη και έμπειρη ορχήστρα που αποτελείτε από τους:  Κρουστά-Τύμπανα Θωμάς Γιαβριμης, Αρμόνιο-Πλήκτρα Γιώργος Λιμναίος, Μπουζούκι-Τζούρα Κώστας Τσιντρης, ΣαντούριΓιωτα Καρ. και στο τραγούδι οι Ροδούλα Μιχαηλιδου, Πάνος Γαληνός, Έφη, Μαρία, Παναγιώτης Γιανακας και ο Βασίλης Καζαντζής

Και εκδηλώσεις

Να προσθέσουμε ακόμα ότι ο χώρος διατίθεται και για κοινωνικές εκδηλώσεις. Διαμορφώνεται ανάλογα και σε συνεργασία με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού επιλέγετε από τις νοστιμιές που περιλαμβάνονται στον κατάλογο του μαγαζιού, για να κάνετε ένα γλέντι τρικούβερτο, που θα το ευχαριστηθούν όλοι.

Ο χώρος διατίθεται επίσης και για συνεστιάσεις, γάμους και βαφτίσια. Πρόκειται για έναν πολύ άνετο χώρο, και εσωτερικά και εξωτερικά.

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά λειτουργεί καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ.

Επισκεφθείτε το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά στην Κουντουρουδιά (περιοχή Σκάλας Λουτρών Λέσβου) και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-91565 και 697-5699869.

Το Εστιατόριο-Ξενοδοχείο Κουντουρουδιά διαθέτει και σελίδα στο facebook ΕΔΩ