Μια εξαιρετική παράσταση «Ο Ψυχαγωγός» σήμερα στον ΟΙΩΝΟ στην παραλία Λ. Θερμής- Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Ένας διαφορετικός μονόλογος με τίτλο «Ο Ψυχαγωγός» έρχεται σήμερα Τετάρτη 22 Ιουλίου  στον ΟΙΩΝΟ στην παραλία Λουτρόπολης Θερμής Λέσβου και θα μεταμορφώσει τις αντιλήψεις σας γύρω από την ψυχαγωγία και τον εαυτό σας.


Με έντονο το στοιχείο της διάδρασης, ο περφόρμερ επιχειρεί με βιωματικό τρόπο να αποκαλύψει στους θεατές την έννοια της ψυχαγωγίας.

Προετοιμάστε τους εαυτούς σας και τους φίλους σας: Για να βιώσετε την εμπειρία του Ψυχαγωγού πρέπει πρώτα να ξεχάσετε όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα για το θέατρο, τη ζωή, τους ανθρώπους και να αφεθείτε στο να δοκιμάσετε μια νέα οπτική που θα σας μεταμορφώσει.

Η ομάδα «Μεταμόρφωσις» παρουσιάζει τον μυστηριώδη «Ψυχαγωγό», σε μία παραγωγή που υπόσχεται να αποτελέσει μια μεταμορφωτική εμπειρία για τον θεατή. Η παράσταση έχει τη δομή σπείρας, και σκοπίμως θέτει ερωτήματα στο ακροατήριο που αποσκοπούν στην ανάπτυξη νέων επιγνώσεων. Πρόκειται για ένα νέο είδος θεάτρου, που μεταφέρει τους παρευρισκόμενους σε νέα μονοπάτια αυτογνωσίας.

Οι ίδιοι οι δημιουργοί δηλώνουν:

«Αν νομίζετε ότι έχετε ψυχαγωγηθεί μέχρι σήμερα είναι γιατί δεν έχετε συναντήσει τον Ψυχαγωγό».
«Ο ψυχαγωγός είναι δείκτης της αλήθεια, όχι η ίδια η αλήθεια, ακόμα και αν αυτή είναι ένα ψέμα. Μέσα από τον Ψυχαγωγό οι θεατές δεν θα πιστέψουν απλά την αλήθεια, αλλά θα την βιώσουν».
«Ένας αποκαλυπτικός μονόλογος που κάνει αναφορά σε θέματα που οι άνθρωποι δεν θέλουν να καταλάβουν καθώς κινδυνεύουν να παγιδευτούν μέσα στον ίδιο τους τον εαυτό». 

Συντελεστές:

Παραγωγή – Σενάριο – Σκηνοθεσία: Ομάδα Μεταμόρφωσις
Στο ρόλο του Ψυχαγωγού: Μιχαήλ Δουκάκης

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία αποφασίσαμε τα εισιτήρια να μην είναι 10 και 12, όπως ήταν στην Αθήνα, αλλά να βάλουμε γενική είσοδο 7 ευρώ ώστε να την μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όλοι όσοι το επιθυμούν. Ο Ψυχαγωγός είναι μια μεταμορφωτική εμπειρία που πρέπει όλοι οι άνθρωποι να περάσουν, τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΟΙΩΝΟΣ στην παραλία Λουτρόπολης Θερμής Λέσβου

ΩΡΑ: 21:30

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 7€

Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Ο Ψυχαγωγός. Μια εμπειρά στο θέατρο που σε μεταμορφώνει. (Promo video)Νέο promo video για τον Ψυχαγωγό, εν όψει νέων παραστάσεων! Ευχαριστώ την MVDR Productions για την ωραία δουλειά και τα εφφέ!
Posted by ΜΙΧΑΗΛ ΔΟΥΚΑΚΗΣ (MIHAIL DUKAKIS) on Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015