Συναυλία στην Μυτιλήνη με τους ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ-ΚΩΣΤΑ ΘΩΜΑΪΔΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ-Χορηγός LesvosPost.com

ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ
"Η ΜΝΗΜΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ"

ΤΕΤΑΡΤΗ   29  ΙΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΩΡΑ: 21.30


Ο Θάνος Μικρούτσικος, η Αφροδίτη Μάνου, ο Κώστας Θωμαϊδης  ανταμώνουν το βράδυ της Τετάρτης  29 Ιουλίου  στις 9.30 το βράδυ στο Κάστρο Μυτιλήνης.

Χορηγός επικοινωνίας www.LesvosPost.com

Σύντομα θα γίνει κλήρωση από το lesvospost.com για διάθεση δωρεάν προσκλήσεων..

 Τα πρόσωπα και τα σχήματα δεν είναι διόλου τυχαία και αυτό είναι γνωστό - σημειολογικά και …όχι μόνο - σε μια πόλη που τουλάχιστον διαθέτει μνήμη.

«Αυτή τη βραδιά – όπως λέει ο Θάνος Μικρούτσικος - θα ακουστούν Τραγούδια με …αίμα. Τραγούδια από …πέτρα. Τραγούδια για το όνειρο που πάντα θα κυνηγάμε. Τραγούδια για να ξορκίσουμε τους εφιάλτες, που και τότε και τώρα μας περικυκλώνουν. Αυτά είναι τα τραγούδια που θα παίξουμε. Είναι τραγούδια της αθωότητάς μας, είναι τραγούδια της μνήμης μας. Και ένας Λαός που έχει μνήμη μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει»

Οι φωνές της Αφροδίτης και του Κώστα είναι οι πιο κατάλληλες να κάνουν το πέρασμα από το τότε στο τώρα. Δραματική – λυρική και επική ταυτοχρόνως- η Μάνου, με πάθος και ακρίβεια ο Θωμαίδης πλαισιωμένοι από τον πολυσύνθετο Θύμιο Παπαδόπουλο με τα πνευστά του, τον σπουδαίο Θοδωρή Οικονόμου με το πιάνο του και φυσικά από τον Θάνο Μικρούτσικο, θα μας ταξιδέψουν με τραγούδια που μας εμψύχωσαν και μας απογείωσαν.

«Η πιο όμορφη θάλασσα», «ο Ντικ», «η Δίκοπη ζωή» θα είναι εκεί. Όπως και οι... «Κρύες γυναίκες» σε μια «Πιρόγα» θα συναντήσουν τη «Ρόζα». «Η Ταράτσα», «τα Κελιά» και το «Μιλώ» του Μίκη θα είναι εκεί.

Είναι ανάγκη μου –λέει ο Θάνος Μικρούτσικος- να μιλήσω τώρα με αυτό τον τρόπο. Θέλω να ξαναμαζέψω τα πολύτιμα και να τα δείξω στον κόσμο, ιδίως στους νεώτερους για να μάθουν τι κληρονομούν.

ΤΕΤΑΡΤΗ  29  ΙΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ,
ΩΡΑ: 21.30


Ερμηνεύουν:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΜΑΝΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ
ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (πνευστά)
ΘΟΔΩΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (πιάνο)Προπώληση εισιτηρίων 10 € : Καφέ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, Κουντουριώτου Παύλου 13,

Τηλ:2251021266

Μουσικό Καφενείο, Βερναρδάκη & Κομνηνάκη 1

Τηλ:2251 028827

Από 27/7 και στο Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης

Τηλ:2251037394


Γενική Είσοδος : 12 €

Φοιτητικό, Ανέργων, Άνω των 65: 10€


Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6934115555

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos

Σύντομα θα ανακοινωθούν διαγωνισμοί για εισιτήρια παραστάσεων και συναυλιών από το LesvosPost.com που φέτος κλείνει 3 χρόνια στον χώρο της τοπικής ενημέρωσης..