ΚΛΗΡΩΣΗ: Κερδίστε από το LesvosPost.com 4 μονές προσκλήσεις για την συναυλία με τους Φ.ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ – Γ. ΜΗΛΙΩΚΑ- Θέατρο Κάστρου 20/7

UPDATE: ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΒΟΛΗ συναυλίας ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ στις 20 ΙΟΥΛΙΟΥ στο κάστρο Μυτιλήνης-Ακύρωση διαγωνισμού


4 τυχεροί αναγνώστες μας θα βρεθούν στην μεγάλη συναυλία με τους ΦΙΛΙΠΠΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ - ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ την Δευτέρα 20-07-15 στις 21:30 μ.μ στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης

Το LesvosPost.com επί της ευκαιρίας των γενεθλίων του, που ΕΙΝΑΙ στις 15-07-15, όπου κλείνουμε 3 χρόνια ενημέρωσης και σε συνεργασία με την παραγωγή CHRONOS ART PRODUCTIONS σας πηγαίνει στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης για την  μεγάλη συναυλία με τους ΦΙΛΙΠΠΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ - ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ την Δευτέρα 20-07-15 στις 21:30 μ.μ στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης.


Πως θα μπείτε στην κλήρωση:

1)  Κάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο facebook εδώ " LesvosPost.com official "

2) Κάντε Like και SHARE στην αφίσα της συναυλίας που έχουμε στο FACEBOOK ΕΔΩ

3) Στείλτε e-mail με θέμα «Κλήρωση ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ – ΜΗΛΙΩΚΑ 20-7» στο lesvospost@gmail.com  γράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας. (ολογράφως στα Ελληνικά)

Οι νικητές θα ανακοινωθούν δημόσια την Δευτέρα 20-07 το πρωί στις 11:00 μέσω του LesvosPost.com και θα ειδοποιηθούν φυσικά και τηλεφωνικώς για την παραλαβή των προσκλήσεων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μην ξεχνάτε να στείλετε e-mail με θέμα «Κλήρωση ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ – ΜΗΛΙΩΚΑ 20-7» και κείμενο τα στοιχεία σας (τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο), να κάνετε like στην επίσημη σελίδα μας στο facebook εδώ " LesvosPost.com official ", όπως επίσης και να κάνετε LIKE και SHARE στην αφίσα της συναυλίας ΕΔΩ .

Οι Συμμετέχοντες για να λάβουν μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις

Συμμετοχές θα δεχόμαστε αυστηρά έως την Κυριακή 19-07-15 και ώρα 21:00 μ.μ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ  ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ  -  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΜΗΛΙΩΚΑΣ
ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  -  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2015
ΔΕΥΤΕΡΑ  20  ΙΟΥΛΙΟΥ  2015   -   21 : 30   -   ΚΑΣΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 
Μια αναδρομή με μοναδικό τρόπο σε τραγούδια απ’το 1989 έως το 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν όσοι βρεθούν σε κάποια από τις συναυλίες του Φίλιππου Πλιάτσικα και του Γιάννη Μηλιώκα το φετινό καλοκαίρι. Μουσικές και λόγια πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων.

Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή, πολύ γνωστών αλλά και “κρυμμένων" κομματιών, από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής πορείας του Φίλιππου, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική διαδρομή του Γιάννη, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ακουστικές και ηλεκτρικές ενότητες που θα χρωματίσουν τις βραδιές των παραστάσεων τους  στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Στο πρόγραμμα που ετοιμάζουν υπάρχουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια του Φίλιππου Πλιάτσικα & του Γιάννη Μηλιώκα “Μοναξιά μου Όλα, Ροζ, Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, Για το Καλό Μου, Ποιος έχει λόγο στην αγάπη, Ποιμενικό Ροκ” και πολλά ακόμα, μαζί με πολλές και αναπάντεχες μουσικές εκπλήξεις.

Η ευαισθησία και η φαντασία του Φίλιππου, συναντά το χιούμορ και τον μουσικό σαρκασμό του Γιάννη, σε έναν μουσικό συνδυασμό που ελπίζει να δώσει το ρεύμα που χρειάζονται οι καλοκαιρινές νύχτες μας για να γίνονται όλο και πιο ζωντανές !!!

Η μεγάλη μας συναυλία  που θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο της Μυτιλήνης την Δευτέρα 20 Ιουλίου , θα την ανοίξει η Νεανική Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της Μητροπόλεως Μυτιλήνης υπό την καθοδήγηση του πατρός Ευστρατίου Γιουσμά, ο οποίος θα συμμετάσχει και ως φιλική συμμετοχή στη διάρκεια της συναυλίας.  


Μουσική συναυλία «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ»

Προπώληση:  www.viva.gr   -    11876   -   Juke Box music store, λαδάδικα 31Α, Μυτιλήνη, Τηλ.:  22510 22485  &  GO CYBER,  Ερμού 101, Μυτιλήνη, Τηλ.: 22510 37212. & ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ – ΤΗΛ: 22510 - 37394

Γενική είσοδος: Προπώληση: 10 ευρώ   -   Πόρτα: 13 ευρώ
Χορηγός Επικοινωνίας: Lesvospost.com

Ημ/νια: Δευτέρα 20-07-15 στις 21:30 μ.μ στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης- Λεσβιακό Καλοκαίρι 2015

ΏΡΑ 21:30


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ LesvosPost.com


1. Η ιδιωτική κεφαλαιουχική εταιρεία με την επωνυμία «LesvosPost.com» και έδρα την Ικτίνου 2 Μυτιλήνη, νόμιμα εκπροσωπούμενης, (εφεξής ο «Διοργανωτής»), προκηρύσσει διαγωνισμό για την απόκτηση 4 προσκλήσεων στην συναυλία με τους ΦΙΛΙΠΠΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑ - ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ την Δευτέρα 20-07-15 στις 21:30 μ.μ στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης! (εφεξής ο «Διαγωνισμός»). 

2. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) ο «Διοργανωτής», (β) οι υπάλληλοι του «Διοργανωτή» ή των συγγενών εταιρειών του «Διοργανωτή» και (γ) τα πρόσωπα συγγένειας μέχρι και β’ βαθμού με τα ανωτέρω υπό (α) και (β) πρόσωπα και οι σύζυγοι αυτών. 

3. Ο Διαγωνισμός δεν χρηματοδοτείται, υποστηρίζεται οργανώνεται ή συνδέεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο με το Facebook και το τελευταίο ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των Συμμετεχόντων για το Διαγωνισμό. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η ύπαρξη λογαριασμού χρήστη στο Facebook και η αποδοχή των όρων χρήσης του. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή των παρόντων Όρων Συμμετοχής.

4. Η συμμετοχή σε αυτόν το «Διαγωνισμό» είναι δωρεάν και δεν απαιτεί την αγορά κάποιου προϊόντος ή υπηρεσίας. Δεν παρέχεται αμοιβή στους συμμετέχοντες για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό. 

5. Ρητά δηλώνεται ότι οποιαδήποτε άλλα έξοδα απαιτούνται όπως για παράδειγμα έξοδα για την παραλαβή ή / και απόλαυση του Δώρου, τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη, επιβαρύνουν αποκλειστικά και εξολοκλήρου τους νικητές. Επίσης, μετά την απονομή του δώρου στους νικητές, ο «Διοργανωτής» δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημία που πιθανόν να προκύψει σε βάρος των νικητών ή σε βάρος τρίτου από οποιαδήποτε εν γένει αιτία στο πλαίσιο του Διαγωνισμού ή εξ αφορμής του απονεμηθέντος δώρου.

6. Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, ο κάθε συμμετέχων συναινεί ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν από το «Διοργανωτή» ως υπεύθυνου για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από τον ίδιο είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου φυσικού ή νομικού προσώπου αυτός διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό του, για το σκοπό για τον οποίο συλλέγονται, ήτοι τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 και κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν και τα οποία αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας από τον «Διοργανωτή» ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο κατά τα ανωτέρω. 

7. Όσον αφορά στους νικητές του διαγωνισμού, αλλά και κάθε συμμετέχοντα, ο «Διοργανωτής» δηλώνει και οι νικητές αποδέχονται ότι ο «Διοργανωτής» θα επεξεργασθεί τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που θα συλλέξει, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στους παρόντες όρους καθώς και την πραγματοποίηση όλων των αναγκαίων ενεργειών για την παράδοση του δώρου. Επίσης, ο Διοργανωτής δηλώνει και οι νικητές αποδέχονται ότι ο «Διοργανωτής» έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα τους (όνομα, δηλώσεις ή άλλης φύσης υλικό κτλ.) με σκοπό την με οποιονδήποτε τρόπο και σε οποιοδήποτε μέσο (συμπεριλαμβανομένου του διαδικτύου, κοινωνικών δικτύων κτλ.) προβολή του διαγωνισμού.

8. Ως έγκυρη συμμετοχή, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή για την οποία ισχύουν συνολικά τα κατωτέρω: (α) δεν αποτελεί, κατά την κρίση του «Διοργανωτή» προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής των συστημάτων του ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του διαγωνιζόμενου ή τρίτου, (β) δεν εμπίπτει στην εξαίρεση του όρου 3 και (γ) είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους και συμπεριλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα ανωτέρω στοιχεία. Ο «Διοργανωτής» δικαιούται να ακυρώνει ακόμη και εκ των υστέρων συμμετοχή που δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους. Η σχετική απόφαση του «Διοργανωτή» είναι οριστική και μη αμφισβητήσιμη. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και στο πλαίσιο των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Ο συμμετέχων φέρει την ευθύνη αποζημίωσης σε περίπτωση οποιασδήποτε αξίωσης, αγωγής, απαίτησης ή άλλης διαδικασίας κατά του «Διοργανωτή» από τρίτους, λόγω παράβασης εκ μέρους του συμμετέχοντος οποιωνδήποτε δικαιωμάτων τρίτου. Οι συμμετέχοντες πρέπει να διασφαλίζουν ότι η συμμετοχή τους στο πλαίσιο του διαγωνισμού δεν παραβιάζει τα δικαιώματα άλλων ή την κείμενη νομοθεσία, ισχύοντες κανονισμούς, κώδικες, κανόνες κλπ.

9. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρόντων όρων συμμετοχής από τους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση και η αποστολή δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα του ελέγχου του (όπως ενδεικτικά αλλά μη περιοριστικά λόγοι ανωτέρας βίας, τεχνικά προβλήματα, μή κάλυψη διαδικτύου, υπερφόρτωση διαδικτύου, διακοπή σύνδεσης με το διαδίκτυο, μη σωστός τρόπος απάντησης) ή από τη σφαίρα ελέγχου κάθε τρίτου που θα μεταφέρει τα μηνύματα καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή / και η λήψη των μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

10. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με τον διαγωνισμό, οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνεί με τον Διοργανωτή στο email lesvospost@gmail.com. 


11. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Μυτιλήνης.