Σαν σήμερα γεννηθήκαμε: ΤΡΙΑ χρόνια ενημέρωσης…ΤΡΙΑ χρόνια LesvosPost.com.. 15/07/12-15/07/15


Το LesvosPost.com κλείνει σήμερα αισίως ΤΡΙΑ χρόνια λειτουργίας από τις 15 Ιουλίου του 2012 όταν και ξεκινήσαμε το ταξίδι της ενημέρωσης…!

Οραματιστήκαμε τη δημιουργία της πρώτης ιστοσελίδας στην Λέσβο που θα ανήκει σε εσάς στους πολίτες με έδρα τη Μυτιλήνη, όπου θα παρουσιάζει με τη μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα την Λεσβιακή, ψυχαγωγική, κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα.

Σήμερα, 3 χρόνια μετά, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι ότι ανταποκριθήκαμε στις υψηλές απαιτήσεις της νέας ηλεκτρονικής εποχής, που αλλάζει τη Δημοσιογραφία και την Ενημέρωση.

Το LesvosPost.com στα 3 χρόνια παρουσίας του πρόλαβε και τάραξε τα λιμνάζοντα και βρόμικα νερά της τοπικής ενημέρωσης…

Αυτό, όμως, που δεν αλλάζει είναι η ανάγκη των Πολιτών να ενημερώνονται αξιόπιστα και έγκαιρα, από φωνές που δεν έχουν την παραμικρή εξάρτηση από μικρά ή μεγάλα συμφέροντα.

Μία τέτοια, ξεκάθαρη φωνή είναι το LesvosPost.com. Εμείς, δεν χρωστάμε σε κανέναν...

To LesvosPost.com εδραιώνει μέρα με τη μέρα τη θέση της στη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού ως μια σοβαρή πρόταση στον τομέα της ενημέρωσης.

Ευχαριστούμε θερμά τους αναγνώστες μας, οι οποίοι μας επιλέγουν καθημερινά, 3 ΧΡΟΝΙΑ τώρα, για την ενημέρωσή τους, στηρίζοντας έτσι το πιο φιλόδοξο εγχείρημα των τελευταίων ετών στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Σταθερή προσπάθεια και χρέος μας η παράθεση των γεγονότων με υπευθυνότητα και δυναμισμό. Το ταξίδι συνεχίζεται…

Το LesvosPost.com έχει σκοπό να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και αυτό με την δική σας βοήθεια. 

Σας προσκαλούμε λοιπόν να γίνεται κι εσείς μέρος της προσπάθειας μας να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό που αγαπάμε τόσο πολύ!
.
Οι αναγνώστες μας σε ποσοστό 94% προέρχονται από την Ελλάδα και όχι από χώρες του εξωτερικού.

Τα στοιχεία των παραπάνω και παρακάτω μετρήσεων προέρχονται από το έγκυρο site μέτρησης επισκεψιμότητας ιστότοπων google analytics, του πιο αξιόπιστου συστήματος μέτρησης επισκεψιμότητας ιστοσελίδων παγκοσμίως που δημιούργησε και διαθέτει η Google.. 

Καταγράψαμε με μεγάλη εγκυρότητα όλα τα τραγικά και ενδιαφέροντα θέματα της Λέσβου άμεσα με φωτογραφίες και βίντεο.. 

Παρότι το LesvosPost.com αυτό ανήκει και συντηρείται από νέους δημοσιογράφους, ουδέποτε επιδιώξαμε να παίξουμε το ρόλο διαμορφωτή της κοινής γνώμης... 

Το LesvosPost.com συνεχίζει να είναι πολυσυλλεκτικό... Ενάντια στη μόδα και το συρμό που απαιτεί εξειδίκευση. Το μόνο που κάνει, από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε, εδώ και «3» χρόνια, είναι να χωρίζει σε ενότητες τα θέματα. Έτσι ώστε να αποκτούν και περισσότερο ενδιαφέρον για όποιον φτάνει ως εδώ και θα ήθελε να το περιηγηθεί... 

Συνεχίζουμε πάντως να ενημερώνουμε το Facebook και το Twitter μας με τις εγγραφές που γίνονται εδώ... Ξέρουμε πως από κει θα μας δει ένας άλλος κόσμος που για τους δικούς του λόγους είναι “κολημμένος” σ' αυτά τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης... Και όντως με το που ανεβάζουμε κάτι, βλέπουμε σχόλια, λάικ και γενικώς αντιδράσεις...Κάτι που δεν γίνεται εύκολα με τα σχόλια εδώ...

Σύντομα θα δείτε ένα τελείως διαφορετικό LesvosPost.com και στον σχεδιασμό αλλά και στην θεματολογία….!!!!

Να ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη βοήθεια τους 3 βασικούς  συνεργάτες από το www.24-ores.gr το www.newsage.gr και το www.plomarinews.gr όπως επίσης και τους συνεργάτες μας από το radiolesvosnews.gr,  lay-out.gr, lesvoskitchen.gr, sportlesvos.gr , radio anemotia, news247.gr, aegeantimes.gr, newsit.gr, newsbomb.gr το STAR CHANNEL, το ANT1, SKAI TV, E TV, MAKEDONIA TV, TV MYTILINI κ.α.

Μαζί τους θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε 24ωρες το 24ωρο αναπτύσσοντας νέες δυνατότητες για τους χρήστες του διαδικτυακού μας ιστότοπου. 


Ένα μπράβο στα παιδιά που βοηθούν ώστε να έχουμε καθημερινή έγκυρη ενημέρωση.. αυτά είναι: (πατήστε τα ονόματα για βιογραφικά)


Ποιοι είμαστε-Λίγα λόγια για εμάς-Η ομάδα μας…!!!


Τα στατιστικά μας  στα τρία χρόνια λειτουργίας μας (15-7-12 έως 14-07-15) είναι

Επισκέπτες 1.854.023
Μοναδικοί Επισκέπτες 607.052
Πραγματικές προβολές σελίδων  3.555.574


(πατήστε πάνω στην εικ. για μεγέθυνση)«Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια γεννήθηκε ένα μικρό παιδάκι που κατά την διάρκεια 3 χρόνων έγινε ενήλικος… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες αναγνώστες μας- Και να θυμίσουμε πως το LesvosPost.com ανήκει στους πολίτες της Λέσβου και όχι μόνο γιατί αν δεν υπήρχατε εσείς δεν θα υπήρχε το LesvosPost.com…To ταξίδι της ενημέρωσης συνεχίζεται….!!»


Με εκτίμηση
Δ/ντης LesvosPost.com
Στεφάνου Γεώργιος15-07-15 ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…!!!!!

«15-07-12--15-07-15