Ο θαυμαστός κόσμος της υψηλής αρωματοποιίας- «BOUTIQUE αρωματοποιίας ZONIOU»-Σαπφούς 3 Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Ο θαυμαστός κόσμος της υψηλής αρωματοποιίας έφτασε στη Λέσβο για να μας πλημμυρίσει με μοναδικά και εκλεκτά αρώματα.

Η Στέλλα Σουτζιδέλλη σε συνεργασία με την Boutique αρωματοποιίας ZONIOU "Everlasting Essence" εγκαινίασαν στις 31 Ιουλίου, μια όμορφη και φιλόδοξη συνεργασία που στεγάζεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, επί της οδού Σαπφούς 3 (έναντι Εθνικής Τράπεζας).

Με ζητούμενο τη διαφοροποίηση της από τον ανταγωνισμό, η νέα αυτή επιχειρηματική πρόταση βασίζεται στη βιωματική εμπειρία και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν, αλλά και να δημιουργήσουν τη δική τους ξεχωριστή, μοναδική, σύνθεση αρωμάτων. 

Η boutique διαθέτει γυναικεία, ανδρικά και παιδικά αρώματα, τα οποία αποτελούν πιστές αναπαραγωγές επωνύμων αρωμάτων. Θα ανακαλύψετε επίσης αρωματικά χώρου, είδη περιποίησης και ενυδάτωσης σώματος, αιθέρια, αρωματικά, καλλυντικά έλαια και άλλα είδη εξαιρετικής ποιότητας, σε συμφέρουσες και προσιτές τιμές.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της BOUTIQUE αρωματοποιίας ZONIOU για την Λέσβο θα είναι η Στέλλα Σουτζιδελλη η οποία διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια κατάστημα Ειδή Δώρων- Καπνιστού-Ρολόγια στην Ερμού 42(Στοά Βεκρελλη).

Το μοναδικό κατάστημα «Ζώνιου» στην Μυτιλήνη έκανε opening στις 4 Ιουλίου.

Το κατάστημα από Δευτέρα έως Σάββατο θα το βρείτε επί της οδού Σαπφούς 3 (έναντι Εθνικής Τράπεζας)

Το LesvosPost.com βρέθηκε στην πρώτη ημέρα λειτουργίας του καταστήματος, δοκίμασε άπειρα αρώματα… και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα που θα σας εντυπωσιάσουν…


Αξίζει να το επισκεφτείς….