Ο Γιάννης Ταουσιάνης νέος προπονητής του Αιολικού Μυτιλήνης-Αναμονή ανακοινώσεων

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής εκτός απροόπτου στην τεχνική ηγεσία του Αιολικού.

Μετά την απομάκρυνση πριν καν αναλάβει του Άγγελου Διγκοζη οι προτάσεις στα γραφεία του Αιολικού από μάνατζερ προπονητών έπεφταν βροχή..

Όπως φαίνεται όμως τις τελευταίες ώρες το όνομα που επικράτησε είναι του Γιάννη Ταουσιάνη.

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός έχει δουλέψει στην μεγάλη κατηγορία της Super league τόσο στον ΟΦΗ, όσο και στον Εργοτέλη. 

Ο Γιάννης Ταουσιάνης συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Αιολικου και συμφώνησαν σε όλα ενώ αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του Αιολικού.

Το διαζύγιο-βόμβα με τον Άγγελο Διγκόζη «ταρακούνησε» τον Αιολικό, ο οποίος άμεσα ετρεξε τη διάδοχη κατάσταση για τον πάγκο, δεδομένου πως έχει ήδη χαθεί έδαφος στον σχεδιασμό (την Δευτέρα είναι η πρώτη προπόνηση).

Τα ονόματα που ακούστηκαν πολλά, ο ένας ήταν ο Μίλτος Γκόφας, ο δεύτερος ηταν ο Δημήτρης Ταουσιάνης και ο τρίτος ηταν ο Κριστόφ Βαζέχα!

Όλοι τους έχουν εμπειρία (άλλος μεγαλύτερη, άλλος μικρότερη) και από υψηλότερες κατηγορίες σε σχέση με την Γ’ Εθνική που αγωνίζονται οι νησιώτες, με τους ανθρώπους της ομάδας να… δουλεύουν τα υπέρ και τα κατά για να δρομολογηθούν οριστικές εξελίξεις.


Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση του Αιολικού τα βρήκε σε όλα με τον Ηρακλειώτη τεχνικό όπου και αναμένεται στην Μυτιλήνη έως αύριο για αν υπογράψει και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα την Δεύτερα.