Στον δήμαρχο Λέσβου τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Παράρτημα Λέσβου

Στον δήμαρχο Λέσβου τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Παράρτημα Λέσβου


Με την Πρόεδρο Αντιγόνη Πιπεράκη και τον Αντιπρόεδρο, Δημήτρη Πατέστο, του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Παράρτημα Λέσβου, συναντήθηκε στο γραφείο του, στο Παλαιό Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, παρουσία του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής & Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Καρασάββα και της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού Νέας Γενιάς & Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνάς Ιωσηφέλλη.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, καλή επιτυχία, καλή δύναμη και συνεχάρη θερμά όλα τα μέλη της Ε.Ο.Δ., για τις πολυποίκιλες δραστηριότητες τους, την προθυμία που δείχνουν, και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν κάθε φορά που παρίσταται ανάγκη. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Γαληνός, στην απελθούσα Πρόεδρο, Ζωή Λειβαδίτου, μια γυναίκα που έχει αφιερώσει τη ζωή της στον εθελοντισμό στη Λέσβο, στην Ελλάδα και διεθνώς και έχει τιμηθεί και βραβευθεί με τις ύψιστες διακρίσεις.


Η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνάντηση, την εποικοδομητική συζήτηση, αλλά και για τη βοήθεια που τους παρέχει ο Δήμος Λέσβου.