Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο υποδέχτηκε με τιμές η Πέτρα στην πύλη εισόδου της Πέτρας (ΦΩΤΟ)

Η άφιξη του πρώτου Κρουαζιερόπλοιου στην πύλη εισόδου της Πέτρας είναι γεγονός.


Με μεγάλη χαρά σήμερα υποδεχθήκαμε το κρουαζιερόπλοιο « variety voyager» της εταιρείας Variety Cruises που πρακτορεύεται από το γραφείο ταξιδίου Olive Groove και τον Χατζηκυριάκο Παναγιώτη που προσάραξε στην πύλη εισόδου της Πέτρας, ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού τους από Κουσάντασι προς Κωνσταντινούπολη.

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου καλωσόρισε τους επισκέπτες ( από Βραζιλία - Ιταλία) με μια μικρή εκδήλωση με την συμμετοχή του χορευτικού του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέτρας στους ήχους της Λεσβιακής παράδοσης.

Ο πρόεδρος του Φορέα Τουρισμού Νικόλαος Μόλβαλης αφού ευχαρίστησε τον καπετάνιο του πλοίου κ. Συφνιώτη Ανδρέα  και το μέλος του Φορέα Χατζηκυριάκο Παναγιώτη  ευχήθηκε αυτή να είναι η αρχή και ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας σε έναν εναλλακτικό  προορισμό όπως είναι το νησί της Λέσβου. 

Στους επισκέπτες δόθηκε ενημερωτικό υλικό από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου, στον καπετάνιο του πλοίου δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και πλακέτες από τον πρόεδρο του Φορέα και από το γραφείο ταξιδίου Olive Groove .

Στο καλωσόρισμα παραβρέθηκαν δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και μέλη του Δ.Σ του Φορέα.

Την Παρασκευή θα μας επισκεφτεί το δεύτερο κρουαζιερόπλοιο το οποίο είναι το πρώτο προγραμματισμένο για φέτος από την αρχή της σεζόν και πρακτορεύετε από το ταξιδιωτικό γραφείο PICOLO TRAVEL .