Στην Εθνική ομάδα αθλητές του "ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ"

΄Επειτα από τις σπουδαίες εμφανίσεις και διακρίσεις τους  που πραγματοποίησαν στα μέχρι τώρα πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου οι  Λέσβιοι Πρωταθλητές –τριες  του σωματείου  "ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ",  κλήθηκαν από τον ΣΕΓΑΣ να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους με την Εθνική Ομάδα στις παρακάτω διοργανώσεις:


         Η ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΤΑ εκτός από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο ΠΙΤΕΣΤΙ της ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ όπου θα αγωνιστεί στα 400μ και με την ομάδα της Σκυταλοδρομίας στα 4χ400μ., θα δώσει το παρόν και στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας που θα πραγματοποιηθεί στο ΤΜΠΙΛΙΣΙ της ΓΕΩΡΓΙΑΣ από 26-31 Ιουλίου συμμετέχοντας στα 400μ.

        Στη Διεθνή Συνάντηση των κατηγοριών ΠΑΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ μεταξύ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα στις 5 & 6 Αυγούστου, θα συμμετάσχουν η ΜΙΧΑΕΛΑ ΦΙΑΣΚΑ στα 3000μ. και ο ΦΑΝΗΣ ΘΕΡΙΟΥΔΑΚΗΣ στον Ακοντισμό.


       Συγχαίρουμε τα παιδιά για τις μέχρι τώρα σπουδαίες εμφανίσεις και επιτυχίες τους, τις οικογένειές τους, το σωματείο τους ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ Μυτιλήνης και τον προπονητή τους κ. ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΟΝΤΟ, που κάτω από την καθοδήγησή του φέρνουν αυτά τα σπουδαία αποτελέσματα κρατώντας τη σημαία της Λέσβου ΨΗΛΑ!!!!