Η μεγάλη επιστροφή: Στον Αιολικό Μυτιλήνης και επίσημα ο Μιχάλης Κριπιντίρης

Ήρθε πριν από λίγο η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας του Μιχάλη Κριπιντίρη με τον Αιολικό, που αποκτά έναν πολύπειρο αμυντικό με παραστάσεις από Σούπερ Λίγκα, ενισχύοντας παράλληλα το ντόπιο στοιχείο της ομάδας.


Έτσι, ο «Κρίπι» επιστρέφει στην ομάδα απ' την οποία ξεκίνησε την καριέρα του στις εθνικές κατηγορίες. Με την κυανόλευκη φανέλα του Αιολικού αγωνίστηκε απ' το 1998 ως το 2004.

Έκτοτε ακολούθησαν Κερατσίνι, Χαϊδάρι, Ατρόμητος, Εθνικός Αστέρας και Καλλονή, έχοντας πανηγυρίσει πολλές ανόδους όλα αυτά τα χρόνια.

Αιολικός και Κριπιντίρης τα έχουν βρει εδώ και αρκετές μέρες, και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του 34χρονου άσου. Η διοίκηση της νησιώτικης ομάδας ποντάρει πολλά τόσο στην αγωνιστική του κλάση, όσο και στην προσωπικότητά του, προσθέτοντας μια ηγετική φυσιογνωμία στο ρόστερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κριπιντίρη .Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή η επιστροφή ενός «δικού μας παιδιού» πίσω στην οικογένεια του Αιολικού Μυτιλήνης μέσα από την οποία ανδρώθηκε και αναδείχτηκε ποδοσφαιρικά .
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ Αγγελική Λεμονιά

Βιογραφικά Στοιχεία


Ο Μιχάλης Κριπιντίρης από το 1998 έως το 2004 αγωνιζόταν στον Αιολικό Μυτιλήνης. Από τότε έφυγε από το νησί και συνέχισε την καριέρα του στην Αθήνα. Αρχικά στο Κερατσίνι τη σεζόν 2004-05 και στη συνέχεια στο Χαϊδάρι, τον Ατρόμητο με τον οποίο έκανε τις πρώτες του συμμετοχές στην Α' Εθνική. Το 2009 δόθηκε δανεικός στον Ατρόμητο. Στην Καισαριανή έμεινε και το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2010-11 ως ελεύθερος. Από τον χειμώνα του 2010 έως σήμερα αγωνίζεται στην Καλλονή φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Καλλονής..