Το πλαίσιο συνεργασίας του Αιολικού Μυτιλήνης με τον Οδυσσέα Ελύτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ Μυτιλήνης, για την ενημέρωση των φιλάθλων, παραθέτει το πλάνο της συνεργασίας με το σωματείο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ.


Η κεντρική ιδέα είναι ο σύλλογος να δίνει ευκαιρίες ανάδειξης των Λέσβιων ποδοσφαιριστών, να δίνει εναλλακτικές που να μπορούν να επιλέξουν οι νεαροί άσοι και οι οικογένειές τους. Στα πλαίσια αυτά κάθε χρόνο από την ομάδα του ΟΔ. ΕΛΥΤΗ θα προωθούνται, εάν βέβαια το επιθυμούν, δύο – τρία παιδιά στην ομάδα του Αιολικού, κάτι που ξεκίνησε από την φετινή χρονιά. Παράλληλα η ομάδα του ΟΔ. ΕΛΥΤΗ στα πλαίσια της ίδιας συνεργασίας, έχει την αποκλειστική ευθύνη λειτουργίας δύο ομάδων (σύνολο 50 ποδοσφαιριστές), οι οποίες θα λειτουργούν σαν τμήματα υποδομής του Αιολικού και θα λάβουν μέρος στα οικεία πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ. Λέσβου.

Βέβαια η Α΄ ομάδα του ΟΔ. ΕΛΥΤΗ θα συνεχίσει όπως μέχρι σήμερα να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ Τοπικής κατηγορίας και θα απορροφά παιδιά από τα τμήματα υποδομών του. Η εποπτεία και η τήρηση των συμφωνημένων ανήκει στον Αιολικό και γι’ αυτό δύο άτομα από το Διοικητικό Συμβούλιό του θα συμμετάσχουν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΔ. ΕΛΥΤΗ και ένα άτομο από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΔ. ΕΛΥΤΗ στο Διοικητικό Συμβούλιο του Αιολικού.


Πηγή ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ