Κραυγές απόγνωσης στην Σκάλα Λουτρών-Το εγκαταλειμμένο σαπιοκάραβο που έχει βουλιάξει..κίνδυνος για ατυχήματα (ΦΩΤΟ)

Παρόλο την καθημερινή μάχη που δίνεται για την ανάπτυξη της περιοχής,όσες προσπάθειες και αν γίνονται για να αλλάξουμε την εικόνα του χωριού μας πάντα κάτι θα βρίσκεται να μας στενοχωρεί!!!


Δεν είμαστε εγκατελλειμένο χωριό,μέρα με τη μέρα με τη συμπεριφορά μας και με τις ενέργειες μας δείχνουμε ότι εμείς εκεί στη Σκάλα Λουτρών,θα τα αλλάξουμε όλα!!Δίνουμε μάχη για την καθαριότητα και για το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν τα παιδιά μας!!

Ως εδώ!!

Αυτή η ιστορία με το συγκεκριμένο καίκι κρατάει χρόνια...

Παρόλο τις ενέργειες και τα έγγραφα του Συλλόγου μας το "Δελφίνι" που έχω την τιμή να είναι μέλος και του προέδρου του Δ.Σ,Δημ.Παπαχρυσού,παρόλο τις οχλήσεις και τα έγγραφα της Δημ.Κοιν.Λουτρών,που εχώ την τιμή να είμαι μέλος ως αντιπολίτευση,και τις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαμε με τους αρμόδιους φορείς αλλά και προσωπικά ο πρόεδρος της Δημ.Κοιν.Λουτρών κ.Βας.Μαμώλης για την απομακρυνσή του,σήμερα που μιλάμε φθάσαμε στο σημείο μηδέν με κίνδυνο να δημιουργηθεί ακόμη περισσότερη ζημιά.

Οι εικόνες της ντροπής μιλάνε από μόνες τους....

Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος;;;Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή η αναρχία,η ασυδοσία στην συγκεκριμένη περιοχή!!

Στη συγκεκριμένη περιοχή πριν λίγους μήνες είχε γίνει καθαρισμός βυθού για την ημέρα του περιβάλλοντος!Η φωτογραφία είναι με το φορτηγό του Δήμου γεμάτο απο σκουπίδια απ το βυθό!!

Με εκτίμηση.
Νικόλαος Χαρ.Σπανός
Μηχανολόγος-Μηχανικός-Εκπαιδευτικός
Μέλος Τ.Σ Λουτρών